Elhívtak bicikli túrára, de nincs is biciklim? Hogyan mondjam ezt meg?
Nagyon nagy bicikli fan vagyok, sokat foglalkozok a témával, szeretek róla beszélni is. Kívülről fújom a legújabb modelleket, stb.
Egy baráti társaságban ahova véletlenül keveredtem, azt hitték emiatt hogy nekem van biciklim. Adta magát a dolog, hisz erről beszéltem egyfolytában.
Az igazság az, hogy örülök ha jut minden napra étel és elérhetetlen dolog nekem egy bicikli egyelőre. Gondolhatnák azért az emberek hogy nem vagyok egy gazdag valaki, mert egy pár cipőm van meg 2 felső ruházatom, mindig ugyanabban vagyok. Mondjam meg telibe, hogy bocs srácok de nincs biciklim, nem telik rá és csak elméletben vagyok nagy bicós? Amúgy nagyon szivesen mennék, még soha nem hívtak el sehova eddig életemben. Gondoltam hogy kikölcsönzök egyet, de az is drága nekem, meg le kell tenni kauciót vagy mit, sok pénzt.
Szerintem nem ilyen olcsó bringa az amikről beszéltek. Hanem drága túra bringák
A helyedben betegség miatt lemondanám.
Szerintem is mondd meg, ha később is tartod velük a kapcsolatot, úgyis kiderül majd az igazság... mondd meg, hogy mi a helyzet és ki fognak valamit találni, hogy neked is szerezzenek egyet kölcsönbe...
jó utat! írd meg, milyen volt :)
Legyél őszinte, ahogy a nők szoktak..."Sajnos ellopták a bringámat, nem tudok menni veletek.":))
Ha normálisak, akkor valahogy segítenek, ha nem, hááát ilyenek.
18
Úgy, hogy az őszinteséget szeretik megkerülni sokszor;)
Tudod, miért tetted? "Csak, mert!"
19
Ha burzsujokkal haverkodsz, ez van...ezek úgy vannak, hogy csak hasonszőrűek állnak velük szóba-nyalnak érdekből.
Látják csóri vagy, majd le is sz@rnak, ha csak nem vagy megaszerelő szaki.
"Szép kis" haverod van, a fele az ő bűne, hiszen ő kért meg a kiállásra...ő is járhatott volna így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!