Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elhívtak bicikli túrára, de...

Elhívtak bicikli túrára, de nincs is biciklim? Hogyan mondjam ezt meg?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy bicikli fan vagyok, sokat foglalkozok a témával, szeretek róla beszélni is. Kívülről fújom a legújabb modelleket, stb.

Egy baráti társaságban ahova véletlenül keveredtem, azt hitték emiatt hogy nekem van biciklim. Adta magát a dolog, hisz erről beszéltem egyfolytában.

Az igazság az, hogy örülök ha jut minden napra étel és elérhetetlen dolog nekem egy bicikli egyelőre. Gondolhatnák azért az emberek hogy nem vagyok egy gazdag valaki, mert egy pár cipőm van meg 2 felső ruházatom, mindig ugyanabban vagyok. Mondjam meg telibe, hogy bocs srácok de nincs biciklim, nem telik rá és csak elméletben vagyok nagy bicós? Amúgy nagyon szivesen mennék, még soha nem hívtak el sehova eddig életemben. Gondoltam hogy kikölcsönzök egyet, de az is drága nekem, meg le kell tenni kauciót vagy mit, sok pénzt.

2020. aug. 5. 19:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg nyugodtan az igazat, ilyen társaságokban nem ritka egy plusz bicikli Így meg lehet el is tudsz menni velük
2020. aug. 5. 19:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is érdemes elmondani, mi a helyzet. Biciklitúrákon elég tipikus, hogy egyik-másik résztvevő kölcsön biciklivel megy. Mikor az osztályomból voltunk 10-en, ott ketten is egy másik résztvevőtől kaptak kölcsön biciklit. Persze ha nem is tudsz biciklizni, az már gond, de azt nem írtad.
2020. aug. 5. 20:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen társaságban szinte biztos,hogy van olyan akinek több biciklije van.Bizonyára valaki kölcsön tud adni egyet.Nem vagyok megszállott túrázó de nekem is van három.
2020. aug. 5. 20:20
 14/20 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem nem ilyen olcsó bringa az amikről beszéltek. Hanem drága túra bringák

A helyedben betegség miatt lemondanám.

2020. aug. 5. 21:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is mondd meg, ha később is tartod velük a kapcsolatot, úgyis kiderül majd az igazság... mondd meg, hogy mi a helyzet és ki fognak valamit találni, hogy neked is szerezzenek egyet kölcsönbe...

jó utat! írd meg, milyen volt :)

2020. aug. 5. 22:21
 16/20 anonim ***** válasza:
csak mondd meg, hogy bocsi srácok, nincs biciklim, valaki kölcsön tudna egyet adni? nekem sincs ahol most lakok, hiába vagyunk különben elég gazdagok, az imádott bringám otthon van, mert ahol most lakok (kollégium külföldön) nem tudnám rendesen elzárni, féltem kihozni magammal... de simán szereztem egy biciklit, amikor kitalálták az emberek hogy menjünk kirándulni, nem nagy dolog az. valakinek mindig vagy van egy felesleges, vagy van egy ismerőse/családtagja, akinek épp nem kell.
2020. aug. 5. 22:57
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Legyél őszinte, ahogy a nők szoktak..."Sajnos ellopták a bringámat, nem tudok menni veletek.":))

Ha normálisak, akkor valahogy segítenek, ha nem, hááát ilyenek.

2020. aug. 5. 23:19
 18/20 anonim ***** válasza:

17

Hogy jönnek ide a nők?

2020. aug. 5. 23:41
 19/20 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy ez ilyen teljesítmény túra lenne, Balaton körbekerülés. Nem hiszem, hogy 3000 forintos biciklivel meg lehetne csinálni normálisan. Ismerősi körben ilyesmik vannak, ilyet tudnék kölcsönkérni (nagyanyám 40 éves biciklije pl). A srácoknak millió közeli a gépe, nem hiszem hogy akad a garázsban plusz darab, hazudozni meg nem akarok. Szerintem simán lemondom! A kölcsönkért dolgokat meg annyira szeretem, mert ha baj történik akkor nem lesz honnan kártérítést fizetnem. Sajnos volt ilyen esetem régebben. Egy barátom megkért, hogy álljak ki az autójával a ház elé, de úgy kilógtam az útra, hogy levitték a tükrét. Kellemetlen volt, egyértelműen az én hibám. Utána törleszthettem az 50 ezer forintot.
2020. aug. 6. 07:29
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

18

Úgy, hogy az őszinteséget szeretik megkerülni sokszor;)

Tudod, miért tetted? "Csak, mert!"

19

Ha burzsujokkal haverkodsz, ez van...ezek úgy vannak, hogy csak hasonszőrűek állnak velük szóba-nyalnak érdekből.

Látják csóri vagy, majd le is sz@rnak, ha csak nem vagy megaszerelő szaki.

"Szép kis" haverod van, a fele az ő bűne, hiszen ő kért meg a kiállásra...ő is járhatott volna így.

2020. aug. 6. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!