Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Erről mi a véleményetek?

Puffinlekvár kérdése:

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Van egy volt sulis társam,olykor írunk egymásnak, külföldön van, de sokáig nem írt nekem,hónapokig és nagyon rosszul esett. Most újra írt(lány) és nem tudom,bunkóság nem írni vissza neki? :/ Félek,megint csak ideig-óráig beszélgetnénk...
2020. júl. 23. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Írj vissza, mi veszteni valód van? :)
2020. júl. 23. 11:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen írj neki vissza, ezzel a te lelkiismereted tiszta. Úgyis észreveszed, ha csak ideig-óráig tart az egész, és ha így van, akkor magadban letisztázhatod, hogy ettől a kapcsolattól nem várhatsz többet. Maradj udvarias, de ne várj csodát. Finoman megkérdezheted, hogy mi volt ez a kihagyás, aztán lehet sikerül megbeszélnetek és egy tök jó barátság alakul majd ki, de ha nem, azt is el kell fogadni. A mindennapjaidban szereplő emberekre fektess inkább hangsúlyt mindenesetre.
2020. júl. 23. 14:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Sok veszteni valóm van éppenséggel,mert nem szeretem az ilyen ,"kikapjuk a fiókból,mert épp nincs jobb dolgom"- kapcsolatokat. Több fiú ismerősöm is ilyen volt,hogy amikor úgy tartotta kedvük,írtak, le sem lehetett vakarni őket,de ha nekem kellett volna valami, az nem volt érdekes... Nekem nagyon kellemetlen volt,hogy írtam,de nem reagált. Értéktelennek éreztem magam miatta, inkább elengedtem,pedig gyerekkori barátság volt,örültem is,hogy valakivel tartom a kapcsolatot még pluszban, de nem olyan értékes kapcsolat ez,mint a másik barátnőm aggódik,ha egy hétig nem vagyok instán... Azokat a fiúkat,akik írtak rám,de csak ha nem volt jobb a fiókban,letiltottam. Igazából elengedtem ezt az egészet, ha nem jó nekem,minek teperjek valaki figyelméért? Nagyon a lelkemre vettem azt is,amikor rájöttem, a fiúk csak kihúznak egy fiókból,nagyon fájt. Nem akarom átélni megint. Meg akkor,mikor már ez a lány nem írt,másik ismerősömet is mindig meghallgattam,én üzenetem nem lett elolvasva,holott róla kérdeztem,nem magamról akartam beszélni... Már nem akarok időszakosan jó lenni,mert csalódás és fájdalom. Eddig tök jó barátság volt,de ha semmibe vesznek,magamra veszem. :(
2020. júl. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!