Mitől legjobb barátotok a legjobb barátotok?
Nincs ilyen, mert nem osztom be őket kategóriákba. Most nemrég mondjuk volt valaki, akire azt gondoltam, az, (sokéves barátság után, nem valami hirtelen fellángolás volt) de sajnos kiderült, hogy mégsem.
Egy bizonyos kor után egyébként sincs az ilyesminek semmi jelentősége.
Lassan 12 éve ismerem már és sok dolgon mentünk keresztül együtt, olyanok vagyunk egymásnak, mint a testvérek. Mindketten kicsit (nagyon) kívülállók vagyunk és nem kedveljük a tömeget. Ő valamivel könnyebben szerez barátokat, de egyikünk se kifejezetten szociális. Rajta kívül nincs olyan ember, akit barátnak tudnék nevezni. Haver van, akire néha azt mondom barát, csak rá nem lehet számítani a bajban és csak kölcsönös hasznonhuzásról szól a dolog (Neki szüksége van arra, hogy panaszkodjon valakinek, nekem meg kell valaki aki elküldi a házit ha beteg vagyok. Meg ő lemásolhatja rólam az angolt, én meg a föcin levő vaktérképet, mert még a rendes térképen se találom a dolgokat, több óra tanulás után se... Talán ez az oka, hogy távoktatás alatt nem is beszéltünk jóformán. Tudom, nem vagyok jó ember, de amíg rámömleszti a problémáit, viszont engem nem hallgat meg, addig ennyi oka van a "barátságunknak" és kész. Meg az, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik.)
Szóval a témára visszatérve. XD
A legjobb barátnőmmel egyébként sokban hasonlítunk és különbözünk is, de a különbségek eddig még egyszer se okoztak problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!