Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem küld nekem snapet?

Miért nem küld nekem snapet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel gyűjtöttük a snapeket. Ismerem is személyesen, haverok vagyunk. Én az utóbbi időben kicsit többet is éreztem iránta, de nem beszéltem róla neki.

Ne értsétek félre, nem vagyok függő vagy snapmániás, csak sokszor annyira stresszben volt hogy elveszítjük a scoreokat, hogy rám is írt, hogy küldjek gyorsan bármit. Viszont egy hete egyáltalán nem küld semmit. Megnézi amit én küldök neki, de ő semmit nem küld. Beszélgettem vele messengeren, whats appon is, de persze nem hoztam ezt fel neki, nehogy megsértődjön, vagy azt higgye, tolakodni akarok.

Lehetséges hogy nem akarja többet velem tartani a kapcsolatot? Vagy szimplán valamiért nem volt ideje? Esetleg tapasztalatok, hogy mi okuk erre az embereknek?

Tudom hogy baj nem történt a családjában, tehát az ki van zárva. Koszonoma válaszokat előre is!

16/l

2020. júl. 15. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, ha ennyire érdekel. Ezerféle oka lehet, pl nekem sincs kedvem több 100 embernek elküldeni minden snapet, már nem is küldök sokuknak.
2020. júl. 15. 20:23
 2/5 anonim válasza:
Lehet csak elfelejtette, könnyen megesik.
2020. júl. 15. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak lejött az izgalomrol vmiert.
2020. júl. 15. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Peldaul nekem ne azert kelljen a tarsasagom, hogy pontokat szerezzek masnak. Akkor en se szeretnek ezert joban lenni.
2020. júl. 15. 20:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Jaj ne értsétek félre, én nem hajtok az ilyen hülyeségekre. Ő ragaszkodott mindíg hozzá, most meg semmi. Nem reagál a képekre, amiket küldök neki, csak leseeneli. Vajon haragszik rám vagy rámunt?
2020. júl. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!