Csakegyember75 kérdése:
Hogyan szerezzek barátokat?
Figyelt kérdés
Sosem voltak igazán barátaim pedig egy extrovertált ember vagyok és szeretek beszélgetni emberekkel,mégis nem tudom honnan kéne barátokat szereznem.Párkapcsolatban vagyok de a párom barátait nem bírom okkal.Nem járok sehova sportolni mert nincs rá pénz és a hobbijaim is csak egy személyt igényelnek(pl festés)Nem járok semmilyen szórakozóhelyre mert nincs kivel,egyedül meg elég depresszíven érezném magam:D meg persze nem is nagyon engednek el ilyen helyekre.2020. júl. 12. 23:39
2/2 anonim válasza:
Nem csak szórakozóhelyekre meg sportolni lehet eljárni. Iskola/munkahely? Esetleg fiataloknak szervezett táborokba is elmehetsz! Egyébként ha szeretsz festeni elvileg vannak helyek ahol többen egyszerre festenek, bár nem olcsó, de azért utána nézhetsz. Mindenesetre próbálj nyitott lenni, minél több dolgot kipróbálni és akkor nem lesz ilyen problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!