Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek milyen okai...

Szerintetek milyen okai lehetnek annak, ha valakinek felnőtt korára nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
Nincs, aki felköszöntené a születésnapján, felhívná néha, hogy él-e még, érdeklődne a hogyléte felől, közös programra hívná stb.
2020. júl. 10. 22:36
A kérdező szavazást indított:
Unalmas a személyisége
Rosszak a kommunikációs képességei
Nincs szerencséje
Túlságosan magába forduló
32 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Ezek közül bármelyik, vagy akár az összes lehet az ok.
2020. júl. 10. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:

elszigetelt? Több okból is lehet, oldalakat lehetne írni róla.

Az egyik például a munkája, hogy olyan munkát végez, ami nem teszi lehetővé, hogy kapcsolata legyen és nem beszélhet róla, mert titoktartás alatt van. Az ilyen embereknek látszat vagy semmilyen kapcsolatai vannak, mikor hová rendelik és éppen mikor mit kell csinálnia.

2020. júl. 10. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Skizoid
2020. júl. 10. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik benne lehet. Nekem vannak haverjaim, barátaim, akikkel csinálunk közös programokat. De olyan nem nagyon akad akivel mondjuk napi szinten beszélnénk, vagy olyan akivel kettesben csinálnánk túl sok mindent. A szerencse persze közrejátszik, de ez inkább kifogásnak tűnik, olyan embereknek akik nem próbálkoznak eleget. Én tudom magamról hogy én is tehetnék többet a helyzetem "javítására", tehát nem foghatom külső tényezőre. Szerencsére nekem így tökéletesen megfelel az életem, boldog vagyok. A kommunikációs képességeim nekem sem fényesek, és inkább introvertált vagyok. De egy elég jó kapcsolat esetén ez áthidalható. Az unalmas személyiséget inkább úgy fogalmaznám át, hogy biztos hogy mindenkinek vannak olyan dolgai, témái amelyekben izgalmas társaság tud lenni, de nem feltétlenül könnyű maga mellé pont olyan embereket találni.
2020. júl. 10. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincsennek barátaim, haverjaim, csak munkatársaim, de velük sem találkozom. 1-2 emberrel beszélek pár szót, de azt is a munka miatt. Egyedül dolgozom, éjszaka. Nekem így tökéletes, nincsen semmi hiányérzetem miatta. Fb és társanem zavarnak mivel senkivel sem tartom a kapcsolatot. A születésnapom is rejtve van, mert nem vágyom arra, hogy csak azért valaki felköszöntsön

Elfoglalom magam, szóval ne ilyen depressziós állatnak képzeljen el senki :D

30\F

2020. júl. 10. 23:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem hiányozhat az ami nem is volt . Bocsi mindenkinek , de ezt így nem lehet kijelenti hogy nem hiányoznak a barátok ha nem is voltak soha :D Nekem se hiányzik a kokain , de aki kokain függő volt. Annak valszeg igen :)

Aki azt írja hogy nem kellenek neki barátok és a maradék éveit is úgy akarja tölteni hogy egyedül . Azoknak a többségének nem is voltak igaz barátai se kapcsolatuk . Most egy kicsit bunkónak nézhettek , de ez az igazság .

2020. júl. 11. 00:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Az összes együtt is lehetséges+van valamilyen betegsége.
2020. júl. 11. 00:17
 8/11 anonim ***** válasza:

"Nincs, aki felköszöntené a születésnapján, felhívná néha, hogy él-e még, érdeklődne a hogyléte felől, közös programra hívná"

Hát,amit leírtál,én azt nem nevezném barátnak,inkább felszínes ismerősnek.

Nem mindenki vágyik ilyenekre.

2020. júl. 11. 05:36
 9/11 Manócska1 ***** válasza:
nincsenek élőben barátaim/barátnőim. betegségem miatt 13-14 éves koromtól kórházból kórházba intézetből intézetbe kerültem sajnos. aközben az egészséges volt osztálytársnőim/barátnőim férjhez mentek,család gyerek. dolgoznak.. itt neten írogatok pár emberkével.. de szeretnék élőben is barátnőt. 41 múltam/nő
2020. júl. 11. 09:59
 10/11 anonim ***** válasza:
elmart maga mellől mindenkit (munka, pénz, nagy az arca, összejött valakivel és az gyorsan fontosabb lett minden más embernél, aztán amikor vége lett már nem fogadták vissza hogy rinyálhasson nekik...)
2020. júl. 11. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!