Szerintetek milyen okai lehetnek annak, ha valakinek felnőtt korára nincsenek barátai?
elszigetelt? Több okból is lehet, oldalakat lehetne írni róla.
Az egyik például a munkája, hogy olyan munkát végez, ami nem teszi lehetővé, hogy kapcsolata legyen és nem beszélhet róla, mert titoktartás alatt van. Az ilyen embereknek látszat vagy semmilyen kapcsolatai vannak, mikor hová rendelik és éppen mikor mit kell csinálnia.
Nincsennek barátaim, haverjaim, csak munkatársaim, de velük sem találkozom. 1-2 emberrel beszélek pár szót, de azt is a munka miatt. Egyedül dolgozom, éjszaka. Nekem így tökéletes, nincsen semmi hiányérzetem miatta. Fb és társanem zavarnak mivel senkivel sem tartom a kapcsolatot. A születésnapom is rejtve van, mert nem vágyom arra, hogy csak azért valaki felköszöntsön
Elfoglalom magam, szóval ne ilyen depressziós állatnak képzeljen el senki :D
30\F
Nem hiányozhat az ami nem is volt . Bocsi mindenkinek , de ezt így nem lehet kijelenti hogy nem hiányoznak a barátok ha nem is voltak soha :D Nekem se hiányzik a kokain , de aki kokain függő volt. Annak valszeg igen :)
Aki azt írja hogy nem kellenek neki barátok és a maradék éveit is úgy akarja tölteni hogy egyedül . Azoknak a többségének nem is voltak igaz barátai se kapcsolatuk . Most egy kicsit bunkónak nézhettek , de ez az igazság .
"Nincs, aki felköszöntené a születésnapján, felhívná néha, hogy él-e még, érdeklődne a hogyléte felől, közös programra hívná"
Hát,amit leírtál,én azt nem nevezném barátnak,inkább felszínes ismerősnek.
Nem mindenki vágyik ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!