Fiúk! Voltatok már mezítláb a barátotok előtt úgy, hogy rajta zokni volt? Ha igen, ez hol és milyen körülmények között történt? Nem éreztétek cikinek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 21:24
11/11 anonim válasza:
Volt többször is ilyen mezítláb voltam, miután én nyáron nem veszek fel zoknit, tavasztól őszig egyáltalán nincs zokni rajtam, télen muszáj, amúgy utálom a zoknikat, tehát igen van olyan át megyek egyik haveromhoz mezítláb vagyok, mondta őt nem zavarja, akkor engem sem, olyan is volt iskolás voltam hogy osztály előtt is voltam mezítláb tesi órán miután nem vittem torna cipőt tesi tárnát utcaival nem engedet be a torna terembe mezítláb tornáztam, hozá kel tennem sokkal jobb volt kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!