A barátnőmnek oka van megsértődni?
Mostanába nagyon visszatért az önbizalmam szerencsére.
Eddig mindig kibasználták a kedvességem és elegem lett, már tudok nemet mondani.
Konkrétan nemet mondtam a barátnőmnek most az egyszer és besértődött.
Haggyam a francba?
Beszéltem vele de nem fogja fel.
De úgy őszintén szerintetek ez akkora nagy probléma h életemben először nem kisértem haza hanem mással maradtam, mert neki haza kelett mennie?
Például én mindig egyedül megyek haza mégsem rinyálok...
Fhu a barátnőm agyi szintje 0 kb :D
Bocs hogy ezzel fársztalak titeket csak nem értettem ez mért akkora baj
7-es vagyok:
Amikor válaszoltam, még nem látszott amit írtál, bocsi.
Ha tényleg normális stílusban utasítottad el a kérését, akkor szerintem nem jogosan sértődött meg. Engedd el a dolgot, majd megnyugszik, ha pedig nem, akkor nem kár érte. Ha nagyon felfúj egy ilyen apróságot, akkor komolyabb ügyekben sem lehet sok jóra számítani.
Hány órakkor mondtad neki, hogy menjen egyedül haza? Szokott amúgy ebben az időpontban egyedül hazajárni, vagy ha szóltál volna neki időben, akkor megszervezi, hogy egy barátnőjénél aludjon/el sem megy a buliba/egy ismerősével megy haza?
Ha nem ez a helyzet, akkor nem érthető, hogy miért sértődött meg. Esetleg tényleg leülhetsz megkérdezni, hogy mi bántotta ebben, elmondhatod, hogy a továbbiakban nem szeretnéd hazakìsérni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!