Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezzel tudok valamit kezdeni?

Ezzel tudok valamit kezdeni?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel nagyon rég ismerjük egymást.

Elég különböző személyiségek vagyunk és külsőleg is mások vagyunk. Én vékonyabb vagyok nála és őt ez szerintem zavarja.

A minap mindkettőnket bekövetett egy srác Instagrammon és az én képeim közül likeolt néhányat, az övéi közül nem.

Azt mondta elege van abból, hogy mindig rám jönnek a fiúk és, hogy nekem több fiú barátom van, mint neki.

De nem igazán értettem, hogy ez miért az én hibám. Szimplán extrovertált vagyok és mindenkivel jól ki tudok jönni. Az előbbi dolgot pedig nem értettem, mert nem jön rám egy fiú sem. Kapcsolatom sincs még alakulóban sem.

Most tényleg az én hibám lenne az, hogy ő így érez? Miattam érzi ezt az érzést?

Nem szeretnék vele összeveszni, de most nem szól hozzám, vagy ha igen, akkor is flegma.

17/L

2020. júl. 4. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
De unalmasak már ezek a kérdések.
2020. júl. 4. 23:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy neked ő a legjobb barátnőd, de neki te nem vagy az. Neki te egy legyőzendő rivális vagy.

Tudod, ha zavarja, hogy vékonyabb vagy, akkor fogyjon le.

Akit pedig zavar egy barátságban, hogy a másik jobban néz ki, annak komoly bajok vannak a fejében.

Én azt mondom, hogy engedd el... csak egy irigy érdekbarátnő.

2020. júl. 4. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó barátja vagy akkor ne hagyd hogy ennyire lenézze saját magát.
2020. júl. 5. 00:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem hagyom

Szoktam segíteni neki

Biztatom, magamat is megbántom azért, hogy jobban érezze magát

Mindennel próbálkozok folyamatosan

De ezzel nem tudok mit kezdeni

Tényleg én nem is foglalkozok a fiúkkal

Az egész életem róla szól

Mindig ő volt nekem az első

2020. júl. 5. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!