Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kezdjek ezzel? Hogy...

Mit kezdjek ezzel? Hogy küzdjem le?

Figyelt kérdés

8 éven át volt egy közeli barátom. Egy félreértésen, mai szemmel már semmiségnek tűnő dolgon vesztünk össze. Akkor minden kapcsolat megszakadt.Kölcsönösen nem kerestük egymást. Nekem hiányzik. Instagramon szoktam látni az új barátaival nyaralnak itt meg ott. Mindig tervezem, hogy majd ráírok, hogy újra beszéljünk de mikor meglátom a képeken a barátaival valahogy minden batorságom elszáll. Úgy érzem hogy jól elvan és hogy én nem vagyok már szükséges a mostani életébe. Nem tudom hogy az a 8 év nála eltűnt-e nyomtalanul vagy sem. Mihez kezdjek?

19/L

2020. júl. 4. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Hany eve vesztetek ossze?
2020. júl. 4. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:
6
2020. júl. 4. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:

19 vagy, akkor 13 évesen vesztetek össze, és kb elsős korotoktól voltatok barátok, gondolom általános isi.

Felnőttetek külön, már nem lenne közös témátok. Szerintem tök felesleges bolygatni.

2020. júl. 4. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Van valami abban amit a 3-as ír. De ha téged ennyire foglalkoztat írj rá.

Két dolog történhet:

1, tényleg annyira megváltoztatok hogy már nem lenne közös téma, nem jönnétek ki úgy egymással

2, újra barátok lehettek

Akárhogy is alakulna legalább le tudnád zárni magadban ezt az egészet.

2020. júl. 5. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!