Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rá akarok írni a crushomra(...

Rá akarok írni a crushomra( akivel egyébké szoktunk beszélni, meg jó barátom), csak valamiért nem merek. Szerintetek nyugodtan rá írhatok?

Figyelt kérdés
Előre is köszi

2020. júl. 1. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezt a fa$zságot!... De így már talán érthető mi a szart akart kérdezni a kérdező. Bár az még mindig nem világos miért nem tudta ezt érthetően a saját nyelvén megfogalmazni.

Az angol kifejezés értelmével tisztában vagyok. Bár inkább zúzást jelent mint törést.

2020. júl. 13. 01:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem rosszból, de hány évesek vagytok? Mert én még a környezetemben nem találkoztam olyan emberrel, akit ezt a szót nem ismerte volna.
2020. júl. 13. 02:27
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Nyilván nem abból áll a napom hogy az újonnan kitalált hülye kifejezésekről megtudjak mindent. Mellesleg ezeket az emberek kis százaléka ismeri, mert az átlagemberben van annyi kritikai érzék hogy nem nyel le minden trendi szart amit lenyomnak a torkán és nem veszi be hogy ezt meg ezt holnaptól így és így kell hívni!

38F

2020. júl. 13. 02:36
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
Ja, 38/f akkor érthető. Ezt leginkább a 20-30as netflixes instagramos generáció ismeri. Amúgy meg attól, hogy neked nem tetszik, fogadd el hogy másnál viszont ez a norma.
2020. júl. 13. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Szóval fogadjam el normálisnak az öngyarmatosító, mindent beszopó életfelfogást? Szerintem meg nem kéne mert ez vezet többek közt a nemzeti identitás és kultúra elzülléséhez...
2020. aug. 27. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!