Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért fogok ki mindig rossz...

Miért fogok ki mindig rossz barátokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy baráti köröm.Tudom..mindenkiben van hiba,bennem is,de amiket tettek...nem tudom,hogy barátnak tudnék-e tekinteni még rájuk.

1.barátnő. Volt egy pasi,aki nekem tetszett.Sokszor eljártam a barátnőmmel sétálni arra,amerre dolgozik.Majd egyik napról a másikra a barátnőm eltűnt az életemből. 1 évre rá kiderült össze jöttek. Azóta próbált kiengesztelni,de nehéz úgy,hogy mindenben csak kritizál. Pl.Össze jöttem én is egy pasival,jól alakul minden.Erre ő: áh ne éld bele magad,ma semmi se tartós.Meg csak átlagos kinézetű csaj vagyok,sőt..még az se annyira.Hiszen fura fejem van..ezt így mondta.

Akkor tavaly kezdtem a fősikolát..a reakciója.Úgy is kibukok,mert nem vagyok elég okos.Jól zártam a féléveket.AKkor meg,jaj majd munkád nem lesz diplomával. Kösz..

2. barátnő. Össze jöttem ezzel a pasival,akit említettem előzőleg a másik barátnőnél...azóta eljegyzett. A 2. barátnő is elvan és hasonló gyűrűvel kérték meg a kezem,emiatt nem áll szóba velem,mert utánozom. Mi van???

3. barátnő. Lábtörés miatt fekszem itthon hetek óta...elhív valahova.Mondtam hát..nem tudok menni. Le is rázott,át se nézett,bocsánatot kért,hogy elfoglalt.Látom közben,hogy mindennap bulizik,másokkal lóg,akik jelenleg mozgás képesek :D Közben egy utcával lentebb lakik. Oké tudomásul vettem...nem akar találkozni,mert nem vagyok buli képes. Ezek szarul esnek..rohadtul.

Van még pár negatív sztorym másokkal,már elvesztem a reményt,hogy léteznek olyanok,hogy barátok.

2020. jún. 30. 09:42
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem szelektálod őket, és nem figyelsz arra kiket engedsz a közeledbe. Ez azért van. Ha csak egy kicsit is szűrnéd őket, még a lehetőségét is kihagynád, hogy fájdalmat tudjanak ilyen jött-mentek okozni neked.
2020. jún. 30. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Egyet értek az elözövel. Én is ilyen vagyok, de azért én még idöben kiszüröm a szar arcokat és az érdekembereket. Remélem már egyik "baràtoddal" sem tartod a kapcsolatot...szerezz újakat.
2020. jún. 30. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem is van egy ilyen barátnőm

Ő is sokszor megbántott,de nem tudok rá haragudni nagyon szeretem bár nem tudja én legjobb barátként tekintek rá meg amugy ez csak "fél éven keresztül"volt harag,mikor 1.osztályosok voltunk ő is egy másik faluból jott es en is,már akkor nagyon szimpik voltunk egymásnak mindent ugyanugy csináltunk még egy baráti kabalánk is van(legalább is nekem még meg van)

Aztán az van hogy az anyja egy hatalmas nagy bunkó,idegbeteg nő és anyukám meg az ő anyja összevesztek mert az anyja félreértett valamit és a barinőm mondta hogy azt mondta neki az anyja higy nem lehetünk barátnők de most nincs itt ugyhogy lehetünk,és nem is itt volt a bibi mert nagyon joban voltunk és akkor történt valami amirők nem tudok,el kezdett piszkálni,higy nekem kiszáradt a ragasztóm meg higy a másik 2 lánnyal van egy sellő klubjuk,kérte higy olvassak el valamit mer hogy " elátkozitt" és most nem tudkk olvasnj majd

Folyamatosan kiröhögött,meg egyszer kimt voltunk az udvaron és kérte hogy mig ő meg legjobbbarátnőcskéje röpiznek számoljam a pontokat,ha jól tudkm akkor van pont a másiknak ha az ellenfél leejti a labdát de szerinte ez nem igy van es rosszul számoltam mert nem lehet 2-2 az állás

Már majdnem sirtam.

Egyik nap üziztünk aztán honfoglaloztam ,sietnem kellert ő meg pont akkor irt ugyhigy röviditettem higy "hon" utána irtam "foglaló" ő nem értett semmit aztán véletlenük a "neked" helyett "keked"-et irtam és hivta a drága anyukáját aki azt irta bekem hogy ha 5ös a helyesirásom jól kellene irnom,másnap a suliba mondta a barátnőjének higy menjünk ki szokás szerint de én most ne jöjjek mert azt irtam " keke"

Szerencsére a barátnoje nem az ő oldalán állt mert magyon kedves és próbált nekem segíteni de hiába,ő próbálta provokálni a fiukat hogy őt válasszák mert pókemberes ceruzája van! És szereti a szuperhősöket! Meg aztán kimentem a tanárokhoz próbáltam kerülni ő meg kijön és elkezdi "mé jotte ki?" nem akartam bonyodalmat és inkább elfutni azt mondtam "nem tudom" ő erre:"jézusom,ezt nem tudni ...."

Nemrég a barátnommel ugy dontittunk bent maradunk az osztályba és nem állunk kint mig a tesitanár nem jon mert hideg van,es elkezdte az ÉN barátnőmnek mondani higy most azért mennek ki mert szoltunk nekik,mert mindig az én másik barátnomhoz menekul akirol még tegnal azt mondta büdös,mamár jol kibeszelo társ,meg higy én kézibe toták rossz vagyok többet össze nem áll ez a csapat igy,meg még rengetek ilyet csinákt ugyhigy megértelek

2020. júl. 8. 21:59
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Meg a barátnöm ugyanugy vêlekedett az uj tesitanárrol mint ő de másnap "nem ö ilyet nem mondott"

De igazábol nem ö au akire igazán haragszom ,és augy joban vagyink sokszor videochatelunk ,ha házi van egymást irjuk be ha olyan hogy melyik barátod hivnád el...lehet hogy ő igy vélekedik rolam de senkise kérhetu hogy utáljam meg,örökké ő kesz a legjobb barátnőm és remélem higy egy kicsit is vagy talán nagyon is ő is igy gondolja

Üdv.:Ági

2020. júl. 8. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Tudom ezzel nem segitettem de valamér ugy ereztem le kell irni
2020. júl. 8. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja igen meg o szerinte is én állandoan utánozom,megint mondta a barátnomnek higy figyelj mindjárt jon utánam mert állandoan utánoz,szerencsére ő is velem van és egyetért beképzeltségében és elmondta higy ezt mondta neki ugyhigy vártam ettem és utána mentem be,meghigy szerinte én utánozom ezért mindenki az a 4 lány kulon kulon menjen be az oltozobe es varjuk meg mig a másik kijon....
2020. júl. 8. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!