Mit csináljak, ha a legjobb barátnőm vagdossa magát?
Igazából tőlem tanulta. Én mindig nagyon elrejtett helyeken vágtam meg magam és borzasztóan szégyellem utána. Nem győzöm rejtegetni a hegeimet és sebeimet. Soha senki nem látta őket. Egyszerűen szégyellem, hogy így vezetm le a problémáimat és rettegtem, hogy ha meglátja valaki, akkor mi lesz..
De ő egyszer véletlenül meglátta és akkor megbeszéltem vele a dolgot. Nem nagyon beszéltünk róla többet.
De azóta ő is csinálja. Csakhogy nem elrejtve. Mindig mutogatja nekem, hogy ő, hogyan és hol vágta és, hogy, hogy néz ki. Azt mondja, hogy szégyelli, de mégis rövidujjúban jár az ismerőseink közé, úgy, hogy nagyon feltűnőek a sebek.
Ha véletlen hosszuujjúban van, akkor meg feltűri.
(A kezén vannak a sebek)
Úgy ahogy én, most ő is nehéz időszakát éli, de valahogy mégsem tudom hová tenni azt, hogy így viselkedik.
Miért csinálhatja ezt?
Forduljatok pszichológushoz.
Ne együtt.
Külön-külön.
Remélhetőleg ő csak azért csinálja, hogy te lásd, hogy ő is vagdossa magát.
De mind kettőtöknek pszichológus segítségére van szűkségetek. Amikor elvesztett szereteimet tragikus egymás utániságban, nekem pszichologus segítségére volt szűkségem. És ismertem olyan lányokat is mint ti. Nekik is segített a pszicoterápia.
Igen menönek erzi meg nagylanyosnak.
Videken divatot is csinaltak ilyenböl lattam. Egy haveri körben mindenkinek volt vagasa akinek nem, az kilogott a körböl.
Sztem töled annyi elég hogy nem nyujtasz neki figyelmet. Siman lehülyezed kerülöd mint vmi bolond öngyilkos jelöltet, aztan igy majd ràjön egyszer hogy nem kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!