Mit tegyek ha furán érzem magam ?( Többi lent )
Már négy hónapja cserben hagyott a legjobb barátnőm és megszakította a kapcsolatunkat. De még mindig nem érzem magam boldognak és hogy teljesen túl lennék rajta. Három évig voltunk legjobb barátnők. És azóta valahogy úgy érzem hogy minden rossz és tényleg több rossz hírt is kaptam amit nem részletezek.
Még mindig eszembe jut sokszor és elég rossz érzés. És már elég régóta rosszul érzem magam a bőrömben, mikor itt volt úgy éreztem hogy minden jó persze akkoe is voltak rossz dolgok de akkor legalább ő itt volt nekem. Próbálok másokkal barátkozni, de sokkal nehezebb mint gondoltam. És minden nap bennem van egy ilyen fura érzés amit nem is tudok leírni szavakkal de valamilyen olyan érzés hogy egyedül vagyok meg nem igazán az igazi semmi. Nem tudom ezen hogy tudnék tovabblendulni és hogy olyan legyek mint régen életvidám meg aki szeretett mindent. Nagyon sok időt töltöttem vele és most nagyon unatkozok itthon egyedül. Esetleg tudnátok segíteni vagy valami jótanácsot adni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!