Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tetszem a barátnőm apjának?

Tetszem a barátnőm apjának?

Figyelt kérdés

Amikor barátnőmnék vagyok és beszélek vele akkor nem csinálja, viszont ha elmegyek mellette vagy gondolom azt hiszi ne látom akkor meg szokott nézni, általában a mellen. Viszont tényleg nem nagy szám, tehát szerintem csak van valami oka ennek... vagy nem tudom. 40 lehet kb szerintem.

Amikor hidegebb volt akkor is ezt csinálta, de akkor mindig ilyen sokat takaró cuccban voltam: [link] (felsőt kell csak nézni)

2020. jún. 14. 21:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Ennyiböl amit leirtal max a melled tetszhet neki.mint altalaban a pasiknak a nöi mell.
2020. jún. 14. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Szoval egy poszter is lehetnél ennyi erövel a falon, màs fejjel.
2020. jún. 14. 21:50
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
A vén kecske, meg a só esete. Ha a cicidet nézi, akkor az tetszik neki, nem te.
2020. jún. 14. 21:56
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Tipikus egyszerű, buta férfi lehet a barátnőd apja. Te meg egy kislány, akinek mindegy, hogy melyik testrészét és ki nézi, csak nézzék, máris azt hiszed, hogy egy gyönyörűség vagy :D
2020. jún. 14. 21:58
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem tudom, de neked ezek szerint tetszik a vén kecske.
2020. jún. 14. 22:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem csak a mellemet szokta nezni, hanem az arcom is, es vegig szokott neha rajtam nezni. De ja, biztos bekepzelem :)
2020. jún. 14. 22:04
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
Úristen de ciki vagy :D apakomplexus
2020. jún. 14. 22:12
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Látom mindenkit lepontozol aki szerint nem tetszel neki
2020. jún. 14. 22:12
 9/13 anonim ***** válasza:
5%
Én pontozlak le titeket. Vagy, én is, mert hót fogyatékosok vagytok kb. Mint egy rakat kis tini, akinek nincs senkije, és minden lányt szétolt akinek van valami dolga egy férfival. Sehogy sem utalt rá, hogy élvezi, vagy bejön neki, mindegyikőtök beképzel minden szart. "Úristen de ciki vagy" ez mi a halál? Miért nincs moderátor aki az ilyeneket letiltja a francba? Beszarás.
2020. jún. 15. 11:30
 10/13 anonim ***** válasza:
93%

9

Szerintem egyértelmű, ki itt a fogyatékos. Igenis korrekt válaszokat kapott a kérdező. Egyébként ha normális, úgy sem kezd ki a barátnője apjával, és akkor meg nem mindegy, hogy tetszik-e neki? Férfiember megnézi a szép lányokat, de attól még nem fog mindegyikkel lefeküdni, nyilván a kérdésben szereplő apuka se feküdne le a lányának a barátnőjével normál esetben. Szerintem jobb, ha nem bátorítjuk a kérdezőt arra, hogy csábítót játsszon, mert valaki úgyis ráfázik.

Amúgy meg mit remélsz attól, hogy itt megjátszod a védangyalt? Talán azt, hogy majd rá ír privátban, hogy "de jófej vagy, engedd meg, hogy megháláljam egy szopással"? Lúzer. :D

2020. jún. 15. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!