Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet barátokat szerezn...

Hogyan lehet barátokat szerezni, ha?

Figyelt kérdés

-nyári szünet van, vagyis nem jársz suliba

-nem találsz munkát

-nem találsz tanfolyamot

-nem találsz közösségi klubot, programokat stb.

-nem találsz releváns (pl. a közelben szerveződött) Facebookos csoportot

-egyedül nem mersz elmenni szórakozni (pl. buli, fesztivál, utazás stb.) és nincsen hozzá társaságod

-nincsen lehetőséged elköltözni (anyagiak)

-a koronavírus miatt nem tudsz elmenni külföldre önkéntesnek

-a lakhelyeden nincsenek közösségi programok, nem tudsz emberekkel találkozni, beszélgetni stb.

2020. jún. 13. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amugy, de igen, van lehetoseged koltozni, sok helyen biztositanak szallast, nehol kajat is, vagyis csak annyi penz kell hozza, hogy a kiutat tudd fizetni, es az elso fizetesig kihuzd.

Nem mellesleg az ember ha akar valamit, akkor nem ugy csinal, hogy hm ezt probaltam nem jott be. Akkor probalok mast. Aaaa ez se jott be, akkor probalok mast.

De ok, tegyuk fel nem tudsz elkoltozni.

Akkor nincs mas hatra, mint szepen felreteszed a felelmeidet, es egyedul mesz fesztivalokra es barhova.

Bar mondjuk furcsallom, hogy programokat szervezni mersz, egyedul elmenni egy koncertre meg nem?

2020. jún. 13. 17:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a kettő nem ugyanaz. Egy programot megszervezni nem kerül semmibe, egy próbát megért. Úgysem fog 100+ ember jelentkezni, max. egy-kettő, aki annak tudatában jelentkezik, hogy ott majd együtt fogtok ezt és ezt csinálni. Ezzel szemben egy fesztiválra, buliba, koncertre stb. az emberek többsége nem egyedül és nem barátkozás céljából megy, hanem eleve egy adott társasággal együtt és a hátuk közepére nem kívánnak egy idegent. Engem ezek a programok nem is feltétlneül önmagukért érdekelnek, hanem inkább a társaság miatt. Plusz, megint más elmenni egy még idegennel biciklizni vagy nyelvet tanulni, mint elmenni tök egyedül éjszakázni egy buliban.
2020. jún. 13. 17:26
 13/15 A kérdező kommentje:
És nem, nincsen lehetőségem elköltözni.
2020. jún. 13. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Jol van, nem vitatkozom veled.

En elmentem egyedul fesztivalokra es azokkal ismerkedtem akik szinten egyedul voltak. Mert nem egy ember van ilyen.

Koncertekre is eljarok, es valahogy a vegen sose maradok egyedul. En nem is vagyok baratkozos, az emberek csak ugy odajonnek hozzam.

Mindegy, itt nagyon ugy nez ki, hogy igazabol nem is akarod te ezt.

2020. jún. 13. 17:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem soha nem volt ilyen tapasztalatom, hozzám soha nem jött oda még senki sem csak úgy, legyen szó bármilyen helyről vagy programról. Ha pedig én mentem oda, akkor sem volt belőle aztán semmi, max. illendőségből elviseltek.
2020. jún. 13. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!