Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincs egy barátom se. Mit tegyek?

Nincs egy barátom se. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, őszinte és laza személynek tartom magam. Egyáltalán nem vagyok elszállva magamtól, folyton dolgozok a hibáimon. Rengeteg képmutató ember vesz körül amibe inkább nem szeretnék belefolyni. Barátom nincs egy jó ideje. Egyesek szerint inkább jó a kinézetem, mint rossz. Elkezdtem a formálni a testem, egyetlen "örömöm" a terembe járni. Régen is csak felszínes barátságaim voltak. Nagyon hiányzik már egy jó barát, anyám is folyton a fejemhez vágja, hogy nincsennek barátaim, ezért bulizni sem enged, mert jaaj ezekben nem lehet megbízni. Egyszerűen nem tudom mit csinálok rosszul. Valami tipp lenne esetleg? Kicsike városban lakom, kevesebb lehetőséggel :(
2020. jún. 9. 23:35
 1/4 anonim válasza:
87%
Üdv a klubban, nekem sincs.
2020. jún. 9. 23:46
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

Magadat semmiképp se hibáztasd, manapság igazi barátságokat nagyon nehéz kötni. Anyukád nem túl okos, lehet hogy bulikban tudnál szerezni barátokat, igazából ennek az egésznek az a titka hogy folyton emberek között kell járnod, nyitottnak lenni + reménykedni hogy találsz egy olyan embert aki tényleg jó barátnak. Ha ez valamilyen szinten megnyugtat, nem vagy egyedül, ha a családomat nem számoljuk bele akkor nincs senkim. 0 barát, 0 haver. Szóval nem vagy ezzel egyedül. 16/F

Kitartást neked, remélem találsz igazi barátokat.

2020. jún. 9. 23:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess emberekkel bárhol, akár neten is, aztán kialakul (vagy nem, de meg kell próbálni). Csak legyél nyitott, merj kezdeményezni és ne akadj ki azon, ha az ember egy kicsit más, mert nem mindenki egyforma.
2020. jún. 10. 09:49
 4/4 anonim válasza:
100%

Udv Nektek,Fiatalok!

Anyukatok lehetnék, és egyetlen baratnőm sincs. Epp ma tettem fel kérdést a témaban.

Lassan felőről az orokos magány, amit allitólag magának csinál az ember.

Orditsak ki a vilagba,emberek, itt vagyok, barátkozzunk??!

Akkinek ez nem megy,az mit tegyen. Én nagyon nem vagyok erős barat önmagamnak.

Annyiszor nyitottam volma. De ha engem nem keresnek, hogy akaszkodjak másra?! Aki magat n

m szereti azt masok se tudjak.

Csakhogy, forditva is igaz, ha ó élem meg nem szeretnek....és nem tudom, miert...akkor egyre jobban utalom magam es lassan már mindent..Elszigetelodok lassan semmi nem motival. Az emberek elmennek mellettem, kutyat nem enged az anyam. Van ilyen aberralt élet. Akinek kettetort elveszett az otthonom az onallosagom az onbecsúlesem es a fiatalsagom! Az időm. Nektek még van idotok..Ez fontos. Esélyetek a valtozasra

2020. jún. 10. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!