Nincs egy barátom se. Mit tegyek?
Magadat semmiképp se hibáztasd, manapság igazi barátságokat nagyon nehéz kötni. Anyukád nem túl okos, lehet hogy bulikban tudnál szerezni barátokat, igazából ennek az egésznek az a titka hogy folyton emberek között kell járnod, nyitottnak lenni + reménykedni hogy találsz egy olyan embert aki tényleg jó barátnak. Ha ez valamilyen szinten megnyugtat, nem vagy egyedül, ha a családomat nem számoljuk bele akkor nincs senkim. 0 barát, 0 haver. Szóval nem vagy ezzel egyedül. 16/F
Kitartást neked, remélem találsz igazi barátokat.
Udv Nektek,Fiatalok!
Anyukatok lehetnék, és egyetlen baratnőm sincs. Epp ma tettem fel kérdést a témaban.
Lassan felőről az orokos magány, amit allitólag magának csinál az ember.
Orditsak ki a vilagba,emberek, itt vagyok, barátkozzunk??!
Akkinek ez nem megy,az mit tegyen. Én nagyon nem vagyok erős barat önmagamnak.
Annyiszor nyitottam volma. De ha engem nem keresnek, hogy akaszkodjak másra?! Aki magat n
m szereti azt masok se tudjak.
Csakhogy, forditva is igaz, ha ó élem meg nem szeretnek....és nem tudom, miert...akkor egyre jobban utalom magam es lassan már mindent..Elszigetelodok lassan semmi nem motival. Az emberek elmennek mellettem, kutyat nem enged az anyam. Van ilyen aberralt élet. Akinek kettetort elveszett az otthonom az onallosagom az onbecsúlesem es a fiatalsagom! Az időm. Nektek még van idotok..Ez fontos. Esélyetek a valtozasra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!