Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennéntek? Szeretnék...

Mit tennéntek? Szeretnék csinálni egy bulit, de 2 embert szívem szerint nem hívnék meg, mert nem érzem őket olyan közelinek.

Figyelt kérdés

Viszont ők már eltervezték hogy eljönnek szóval meghívattaták magukat és nem tudom mihez kezdjek most, vagy hogy mondjam el majd nekik. Nem szeretném, hogy megsértődjenek...

16/L

#barátság #buli #nemakaromhogymegsertodjenek
2020. jún. 4. 01:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt, hogy úgy alakultak a dolgok, hogy még sem lesz buli.

Egyébként meg én lesz*rnám, egyszerűen csak megmondanám nekik, hogy bocs de ti nem jöttök.

2020. jún. 4. 02:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzed őket közelinek, nem akarod őket a bulidon, miért is érdekel ha megsértődnek? Sértődjenek, addig is békén hagynak. Épp ideje elkezdeni leküzdeni a megfelelési kényszert és meghúznod a határaid.
2020. jún. 4. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A te bulidra azt hívsz meg akit te akarsz mert kedveled és jól kijössz azokkal az emberekkel. Szerintem saját magamnak kell megfelelni nem másnak az élet túl rövid ahoz, hogy mindig a másik érzéseit tegyük előrébb a magunkétól. Jogod van azokat nem meghívni és ha megharagszanak az az ő dolguk.
2020. jún. 5. 12:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!