Vannak mások is, akiknek felnőtt létükre nincsenek gyerekkori barátaik?
Figyelt kérdés
Gondolok itt óvodai, iskolai, gimis, szülőfaluból/városból származó barátokra, akivel együtt nőttetek fel.2020. jún. 2. 16:10
11/12 anonim válasza:
Mi sokat költöztünk több helyre, így egyre távolodtunk mindenkitől, igaz, nem is nagyon volt rá igényem, hogy tartsuk a kapcsolatokat, bár néha volt 1-1 próbálkozás.
12/12 Manócska1 válasza:
nincs egyáltalán barátnőm sajnos élőben.. akik voltak,férjhez mentek,gyerekeket nevelnek dolgoznak.. én sajnos pszichésen beteg vagyok. nem lehet gyerekem,dolgozni sem járhatok... de van hála Istennek egy rendes férjem már 20. éve. itt a neten van pár nő akikkel írogatok,levelezek. 41 múltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!