Mit tegyek hogy észrevegyen?
Van egy lány barátom, aki évek óta bejön. Ezt ő is pontosan tudja. Öt éve ismerem, és az első év után már tudta.
Akkoriban barátja volt, azóta megint van.
Nem akarom elrontani a kapcsolatát. De szeretném ha észrevenné a létezésem mint férfi. Elég frusztráló hogy összejött egy nálam is töketlenebb fickóval. Persze tisztelem a srácot, meg minden. Szeretik egymást, szóval legyenek boldogok. De nekem is vannak érzéseim, és kicsit rosszul esik. Persze őt boldognak látni, még ha nem is mellettem egy felemelő látvány, hisz a barátom.
A kapcsolatunkra egyébként jellemző hogy folyamatosan piszkálódunk, és veszekedünk időnként. Gyakorlatilag abból áll a veszekedés hogy elmondjuk egymást mindennek, majd pár héttel később mintha mi sem történt volna újra beszélgetünk. Úgy mint előtte.
Van viszont egy nagy hiányosság az egészben. Anno, mikor megismertük egymást, én egy eléggé szorongó srác voltam, ami a testi kontaktust illeti. A személyiségem nem volt az, így beszélgetni bárkivel tudtam. Viszont így sajna ezzel a lánnyal még sose ölelkeztem. Sokszor felvetettem neki, hogy kéne már, de azt monja h fura lenne.
Plusz, ő olyan lány, aki "játszik" a másikkal. Ezt úgy kell érteni, hogy ütögeti a másikat, piszkálódik, beszólogat. Egy ismeretlennel nem ilyen, de ha a barátja vagy akkor általában így viselkedik. És ritkán de velem is ilyen. Nagyon ritkán.
Ez pedig nekem is fura, mert igényelném hogy velem is "verekedjen". Jó lenne a közelében lenni úgy, hogy abban nincs semmi fura. Ebben pedig nem lenne.
Próbálj meg úri emberként közeledni hozzá akár mien is légy vele kedves megértö ha nincs igaza akkor is és amikor már elértek ara a szintre hogy azt mongya hogy tetszést neki akkor egy kis szünet azttán megprobálhatod valahogyan felszedni ezt rád hagyom nekem 14 esetből ez 9szer sikerült.
Persze nem mondom azt hogy nem lesz belőle baj lehet elitél azért mert te szereted de van barátja és te ezt tudod hogy van barátja de nem veszed figyelembe. De az élet egy libikoka egyszer leszel a libikokárol a másik percben fent maradsz. Próba szerencse.
"Van egy lány barátom, aki évek óta bejön. Ezt ő is pontosan tudja. Öt éve ismerem, és az első év után már tudta."
Friendzone.
Nem is kell tovább olvasni. Egyértelmű, hogy ő tőled soha, semmit nem fog akarni. Engedd el, sőt akkor jársz a legjobban, ha a barátságot is leépíted és túllépsz rajta
A sráccal, akivel most együtt van másfél évig csinálta ugyanezt.
Eddig én is azt hittem hogy ez a Friendzone tökéletes leírása, de aztán összejöttek. Nem hittem a szememnek, mivel mindig közömbösen mesélt róla, és semmi előzménye nem volt. (Nyilván azon kívül hogy sokat voltak együtt)
Az első évben amúgy küldött jeleket, csak balhere voltam h megértsem őket.
Szóval igazad van hogy ez friendzone, de ebből ki is lehet jönni.
Amúgy rég lemondtam róla, jó barátok vagyunk. Arról sajnos nem tehetek, hogy vonzónak találom. Szerelmes nem vagyok belé, egyszerűen csak bejön. Szóval nem fogom eldobni a barátságunkat ezért.
De mivel a srác, akit másfél évig friendzoneolt sikerrel járt, gondoltam nekem is lehet esélyem majd. Nyilván nem most, mert örülök ha boldog, és most az. De ha egyszer szakítanak, és én is szabad leszek akkor miért ne hajthatnék rá?
Kérdező,
attól még Friendzone. A másik sráccal is azért van együtt, mert kapcsolatfüggő.
Hidd el azonnal pattintaná, ha rányomulna egy tuti jobb party.
Ezek után pedig csak még inkább erősödött az álláspont, hogy menekülj a közeléből.
Ezt a feltevést ignorálom. 5 év alatt megismertem eléggé, hogy tudjam hogy nem kapcsolatfüggő. Sőt.
A sráccal viszont szakítottak nemrég. Túlzásba vitte a "dugni akarok" kártyát, lényegében ultimátumot adott a lánynak, az meg kipenderítette ennek hallatán.
Akkor minek a kérdés, ha menthetetlen vagy?
#5,8
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!