Szakított velem a barátom, a "legjobb" barátnőm meg konkrétan les zar. Vagy csak én drámázom túl a helyzetet?
miután szakítottak velem, azonnal írtam a "legjobb" barátnőmnek, beszélgettünk róla messengeren, de nyilván nem olyan, mint amikor élőben sírhatja ki magát az ember a másiknak...
Másnap írtam neki, hogy találkozunk-e. Röviden írta, hogy "a parkban van". Kérdem milyen park, tudunk-e talizni... Erre megint jóóóval később, hogy a "a csajokkal". (zeneelméletről a barátnői). erre írtam, hogy akkor mindegy.
Többet nem is írtam neki a talival kapcs., még másnap kérdeztem vmit tőle, arra is egy egyszavas válasz... Semmi kérdés, hogy hogy vagyok, mi a helyzet most velem... Nekem egyértelmű volt, hogy a szakítás után szeretném kibeszélni magam neki, úgy látszik őt ez nem érdekli.
Egyébként ez a lerázó, les zarom magatartás jellemző rá, de nem hittem volna, hogy mikor szükségem lenne rá, akkor is így viselkedik.
Szerintetek zárjam le ezt a barátságot? Sajnos más nincs az életemben, csak anyukám, a barátnőm és a voltbarátom.
Mostanában egyre több helyen olvasom hogy a nők is kiábrándulnak a többi nőből, meg hogy ezek nem is igazi barátságok.
Amúgy nem hangzik valami jól, szerintem ne erőltesd ezt a barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!