Hogyan vegyem ra a barataimat hogy talalkozzanak velem?
Tudom, hogy fura a kerdes de az a lenyeg hogy mar lehet talalkozni baratokkal (szerintem) max maszkba leszunk
Es a barataim mar talalkoznak/talalkoztak is más barataikkal de velem nem
Nem akarok fura lenni vagy ilyesmi (nyilvan jobban esne ha ok hivnanak meg engem) de mit tegyek hogy talalkozzunk? En hivjam el oket? Hova?
Vagy inkabb az lenne a kerdesem hogy mit irjak/mondjak nekik, hogy nekik jusson eszukbe a talalkozas? Ha mar szoba kerul “cselekszek” en, csak az a baj h szoba se kerul senkivel. :((
17/L es elore is koszi
Miért ne lehetnél te, aki kicsit jobban összefogja a társaságot, és felveti a találkozás lehetőségét?
Lehet, azért nem hívtak, mert eddig is passzívabb voltál. Itt az ideje aktivizálni magad kislány! :)
Írj privatot nyugodtan ha gondolod
En így elsőre amúgy nem értem hogy mi a gond
Rájuk írsz hogy van e kedvük találkozni és kiültök vmelyik parkba beszélgetni esetleg bementek egy boltba ott vesztek italt és akkor lazán elbeszelgettek 21l
Ha Budapesten élsz,még nem találkozhatsz barátokkal.
Ha vidéken,lehet félnek attól függetlenül hogy feloldották a korlátozásokat.
Videóchat nem opció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!