Meddig tart az eletkor amikor igaz baratokat szerezhetsz?
Es kimaradt a tini korombol (kapcsolat miatt is, meg mivel a sulim meszebb volt es ahol lakok ott mar nem voltam joba senkivel ) es kimaradt h csakugy kihivnak random es kimehetek.. nekem mindig csak eloretervezett programom volt mert az az 1-2 batatom messzebb lakik vagy hasonlo.
Soha nem volt egy “nagyobb” kozosseg, barati tarsasag amibe beletartoztam.
Es bar probalok mindenbe pozitiv lenni de ez azert elegge faj az eletembe ez az a dolog amit mashigy csinalnek de mar nem tudom visszacsinalni.
Akár 60 évesen is lehetnek új barátaid.
A barátság ugyanis NEM a közös MÚLT, hanem a közö JELEN!
Amíg az embert párt találhat, addig szerintem barátokat is. Anyukám 50 körül ismerte meg a mostani legjobb barátnőjét. szerintem bármi előfordulhat, ha van lehetőséged közösségbe járni.
Én gimiben ismertem meg a legjobb fiú barátomat, egyetemen a két legközelebbi lány barátomat és a páromat is. Most elköltöztem egy másik helyre, a felső szomszédasszonyom is barátkozik velem és egyre többet vagyunk együtt, az új munkahelyemen is a hr-es csajszival lettünk barátnők szinte... Mindenhol van lehetőség :)
Okes koszi
De amugy azert inkabb mostanaban erdekelne fiatalon 😂 (nem leszolas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!