Miért tűnhetett el a haverom?
Az ilyen hirtelen felszívódóak nagyrészt azért ilyenek, mert akaratodon kívül megváltozott rólad a véleményük, viszont gyávák annyira, hogy megírják/ szemedbe mondják mi bajuk van veled.
De a másik, hogy szimplán mostanában nem ér rá.
Hidd el, ha valaszra meltatna, meg jobban fajna. Mert ha istentudja milyen okbol le akar razni teged, nagyon rosszul esne olvasni.
Nem azt mondom, hogy en jellemesnek tartom, de meg kell tanulni kikodolni a hallgatast, az eltunest. Azt jelenti, nem akarok semmit.
Én akkor nem szoktam válaszolni egy ideig, ha rossz kedvem van és nem akarom, hogy rákérdezzenek, vagy ilyesmi.
Ha valaki így akar lerázni, azt személy szerint elég bunkó dolognak tartom. Inkább írja meg, hogy nem vagy szimpi, bocs, mint hogy eltűnik és nem válaszol.
Szerintem sokkal korrektebb dolog, legalább letudja zárni az ember, és nem azon gondolkozik, hogy mit csinált ami miatt hirtelen meggondolta magát a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!