Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Amikor van két jó barátnő akik szinte már kb 8 éves koruk óta ismerik egymást. Aztán felkerulnek gimibe 9be. tegyuk fel az egyiket m-nek hívják a másikat meg D-nek. M gazdagabb mi d, m másik nagyvárosban lakik,d kis faluba. Aztán m elkezdt sznobokkal logni lassan ő is sznobb les. Lenezi a barátnőjét akinek nincsen annyi pénzük, majd megalaza es elokki magától d-t.m megváltozott. Történt veletek hasonló?

2020. máj. 5. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele többet. Nem is értem nem magától értetődik?
2020. máj. 5. 14:29
 2/6 A kérdező kommentje:
A sztoriban én vagyok m.
2020. máj. 5. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
A sztoriban én vagyok d.
2020. máj. 5. 14:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez most hülyén néz ki de az első kommentet nem tudtam torolni. Remélem érthető csak kicsit még új vagyok itt Gyk-n. 😁
2020. máj. 5. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért kéne törölni a kommentemet? Nem volt benne semmi trágár.
2020. máj. 5. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az általános iskolás barátsággok nagyon ritkán maradnak meg.

Normális, ami történt. Már nem fűzte őket egymáshoz semmi, ... vagy na... már nem fűzött össze titeket semmi. Az új barátainak pedig meg akart felelni. Ez nehéz ilyenkor. Tinikor, hormonok... ilyenkor tanulja az ember a kommunikációt, és nagy szüksége van a támogató közegre, tartozni valahova. Ilyenkor nincsenek racionális döntések. A tinik nem gondolkodnak a következményeken.

Teljesen tipikus a történet, amit leírtál.

Persze csúnya dolog, de nem lehet számon kérni őt. Az lett volna a furcsa, ha nem próbál meg a családi helyzetéhez igazodó társaságba bekerülni. Szégyenletes dolog, de ilyen felnőni. Próbálgatja magát az ember, a határait keresi. És ilyenkor bárkinek képes hátat fordítani. Nem csak a legjobb barátnőnek, de családjának is.

Azt tudod tenni, hogy továbblépsz, és elrakod a jó emlékeket.

2020. máj. 5. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!