Mit tehetnék ha csúszik lefelé és már alig beszél velem?
Van egy fiú aki a legjobb barátom már négy éve. Két hete arra lettem figyelmes hogy alig válaszol az üzeneteimre, nem nagyon akar velem beszélni. A digitális oktatásban romlanak a jegyei, tele van hiányos dolgozatokkal/feladatokaal, gyűlnek az egyesei. Az osztályfőnököm megkért hogy beszéljek a fejével, mivel már több tanár is szólt neki és rám hallgat. Evvel csak az a probléma hogy nem válaszol ha írok neki. Gondoltam megkérdezem miért. Mint kiderült semmi baja nincs velem csak belekerült egy új "társaságba" és már nem igazán jut eszébe hogy én létezem + van jobb dolga mint velem beszélni.
Tudom hogy bunkó mód elbánt velem, de nagyon fontos a számomra és két héttel ezelőttig nem telt el úgy nap hogy ne beszéltünk volna.
Mit tudnék tenni? Nagyon aggódom érte.
Semmit nem tudsz tenni. Majd megtanulod, hogy vannak emberek, akiken akkor sem lehet segíteni, ha a fejedre állsz, ha ők nem akarják.
Én is próbáltam sokszor, aztán feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!