Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Félek, hogy elveszítem baratnő...

Félek, hogy elveszítem baratnőmet, ez miért van?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó baratnőm,akivel már 6-7 éve joba vagyunk, ritkán összakapunk,de apróságokon. Nem szoktam kibeszélni, hiszen őszinték vagyunk egymással, mégis feszültséget okoz, hogy elveszítem és egyedül maradok.
2020. ápr. 23. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a karanten miatt erzed igy, mert nem tudtok talalkozni?
2020. ápr. 23. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De mire alapozod ezt? Valószínűleg azért félsz az elvesztésétől, mert ő az egyetlen igazi barátnőd.
2020. ápr. 23. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jo baratnoket nem szokas elvesziteni, csak ha az egyik megcsalja a masikat, a masik pasijaval.
2020. ápr. 23. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom karantén valtja ki vagy mi, de az elmult fel evben 2 nagyon fontos csaladtagomat is elvesztettem,ebbol eredhet a problema?
2020. ápr. 23. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, abszolút. Ha az ember elveszt valaki számára fontosat, felértékelődnek az emberi kapcsolatai, hiszen akarva akaratlanul belegondol, hogy milyen múlandóak. És mivel most gondolom nem annyira tudtok találkozni, távolibbnak is érezheted magadtól és még gyászolsz is. Ha van rá lehetőséged, esetleg próbálj meg vele skype-on webkammal beszélgetni, én is ezt szoktam mostanság a barátnőimmel.
2020. ápr. 23. 18:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom valaszaitokat! Sokat jelentettek szamomra,hiszen mindegyiket alaposan atgondoltam
2020. ápr. 23. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!