Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ilyenkor mivel foglaljam le...

Ilyenkor mivel foglaljam le magam?

Figyelt kérdés

Egyedül élek és a "barátaimnak" úgy látszik csak addig voltam jó, amíg minden nap találkoztunk, most konkrétan le se szrnak, valami miatt megsértődtek (pedig kerestem őket hogy mi van velük, hogy vannak, semmi bántót nem írtam nekik). Próbálom elterelni a gondolataimat a háztartással, tanulással, olvasással stb, de folyamatosan hiányoznak.

Próbáltam beszélni is velük, de vissza se írnak.

2020. ápr. 21. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajna az ilyenek nem barátok, keres más társaságot. Kérdezz rá konkrétan mi a baj, miért nem keresnek.
2020. ápr. 21. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy ideig engem is zavartak az ilyen dolgok, hogy nem irnak vissza pedig fent vannak stb.

En elkezdtem edzeni,rajzolni, festeni.

Probalj ki tobb dolgot es ugyis talalsz magadnak elfoglaltsagot/hobbit.

Ha pedig ennyire hianyoznak hivd fel oket es kerdezd meg mi bajuk van, mert teged ez nagyon nyomaszt es hianyoznak.

2020. ápr. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!