Mégis mi a fenéért nem tudok rá haragudni? Egyszerűen nem megy.19/f
Egyik nagyon jó haverom (aki még a legyet is megd*ugná) ráhajtott a barátnőmre amikor fasírtban voltunk.
Szex nem volt köztük, csak csók meg kézimunka. A haverom valamiért nem bírta magában tartani, és elmondta nekem.
2 hete próbálok haragudni rá, nem beszélni vele, de egyszerűen nem megy. Ő az akivel egész eddigi életemben a legnagyobb marhaságokat csináltuk, csakis együtt tudunk nagyon jókat szórakozni (nem homo értelemben :D ).
Ezerszer bocsánatot kért már, azt mondta levágja a pö cs ét ha nem bocsájtok meg neki.
Nekem meg amúgy nagyon hiányzik az a sok ökörködés, marha unalmasak így ezek a hetek.
Megfogadtam hogy nem veszem neki fel a telefont, azt eddig nem is vettem. De folyton irogat, persze nem írok neki vissza de elolvasom és még azon is röhögök mert olyanokat ír...
Egyszer megtette máskor is megfogja.
Azért nem tudsz rá haragudni mert fontos neked és nem akarod elveszíteni. Ha te is olyan fontos lennél neki nem menne rá a nődre.
Ha megbocsájtanál tartsd nagyon távol a következő barátnődet tőle.
Nem baráthoz illő volt ráhajtani a csajodra, de még egy esélyt azért megérdemel. Főleg ha azóta megbánta, és még el is mondta neked.
Ha a volt csajod képes volt még félredugni, akkor azt mondom oké.
Írd neki, h fel kellett dolgoznod az esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!