Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Olyan létezik, hogy Baráti csók?

Olyan létezik, hogy Baráti csók?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 17. 02:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze :)

Az arcra puszi még bőven baráti keretek között mozog. Nem egy olyan embert ismerek akik így üdvözlik egymást, bár inkább lányok között elterjedtebb szokás. Fiúk között már egy kicsit "b*zis"-nak tűnhet.

2020. ápr. 17. 02:35
 2/6 anonim ***** válasza:
95%

baráti puszi létezik lány-lány, illetve fiú-lány között, fiú-fiú között max kzfogás és ölelés, puszi sem

érzelmi kiborulás miatt egy gyenge pillanatban elcsattanhat csók fiú és lány között, de az akkor azt jelzi, hogy valójában minimum az egyik többet érez a másik iránt,valamiért mégis megálltak baráti viszonynál. ha tovább tudnak ezen a pillanaton lépni, akkor marad is a barátság

komoly, előre tervezett, szándékos, hosszas csókolózás az viszont nyilván nem barátság már, hanem minimum "barátság extrákkal" állapot, ami izléstől függően sokféleképpen megitélhető. nekem személy szerint elég necces.

2020. ápr. 17. 02:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy értelmes emberek válaszolnak! Ezt tisztelem!
2020. ápr. 17. 02:52
 4/6 anonim ***** válasza:
97%
Ez szerintem max puszit takarhat, a csók sokkal intimebb, bensőségesebb. Egy csók nem lehet baráti, én így gondolom.
2020. ápr. 17. 04:16
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem fiú és fiú közt is van baráti puszi.

Baráti csók csak fiú és lány közt.

2020. ápr. 17. 05:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak baráti puszi létezik.
2020. ápr. 18. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!