Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szemétség lenne csak emiatt...

Szemétség lenne csak emiatt leépíteni a legjobb barátnőmet?

Figyelt kérdés
Több, mint 11 éve barátnők vagyunk és nagyon szeretem őt, de mindketten változunk és én egy ideje már rosszul érzem magam a társaságában. Folyamatosan csak a pasikról beszél, már nem is tudom megjegyezni a neveket és bár, sose gondoltam róla, de elég nagy ribi lett belőle. Az elmúlt egy hétben 3 pasinál aludt ott, ebből 2nek kapcsolata van plusz ő is még az anyagiak miatt az exénél lakik, együtt alszanak. Ma elmondtam neki, hogy napról napra egyre nagyobbat csalódok benne és, hogy nem akarok minden alkalommal arról beszélgetni, hogy melyik pasival milyen volt a szex. Ezen kívül nincs vele semmi gond, millió emlékem van vele és biztosan hiányozna, de gyomorforgató, ahogy él és komolyan rossz látni, ahogy leépül és közben folyamatosan panaszkodik, hogy neki miért nem jön össze egy normális kapcsolat. Rossz ember vagyok, ha elfordulok tőle csak azért mert nem tetszik amilyen életet él?
2020. ápr. 12. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
74%

Barátok vagytok,ugye? Kiálltok egymásért jóban-rosszban?

11 év sok idő. Én minden magamtól telhetőt megtennék azért,hogy meg mentsem ezt a barátságot.

Legyél korrekt,állj elé és mondd szemtő-szembe amit te gondolsz. Emellett szervezz vele közös programokat(pl.:kávézás,cukrászda,vásárlás stb.)

,hogy érezze,hogy Te mellette vagy jóban-rosszban.

Ha Te úgy érzed,hogy mindent megtettél,de nem változott,akkor mondd meg Neki,hogy elég volt.

2020. ápr. 12. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!