Érdemes barátkozni az alábbi fajtával?
Figyelt kérdés
Akinek kicsit nagy az arca, bár van mire büszkének lennie. (jogász) Viszont mentségére szolgáljon, hogy emberséges fajtából való, nem az aki kihasználja a népet.2020. ápr. 8. 17:26
1/9 anonim válasza:
ha neked szimpi barátkozz vele majd megtapasztalod hogy milyen ha nem tetszik a viselkedése akkor ne kfoglalkozz vele.
2/9 A kérdező kommentje:
A kérdés az hogy Te barátkoznál vele?
2020. ápr. 8. 17:33
3/9 anonim válasza:
Barátkoznék vele. A legjobb barátaim ilyen emberek. Nagyon jó társaságok és sokat bántott, tisztaszívű fiúk-lányok, akik megtanultak magukért küzdeni és azt mutatni a világ felé, hogy nem érdemes beléjük kötni, mert törhetetlenek.
4/9 anonim válasza:
nem. az ilyenektől (jogász, bíró, magas rangú rendőr/katona, főorvosok) jobb ha távol tartod magad. kivéve ha ti is a nevezettek egyike vagy. ezek egymásnak valók, a saját súlycsoportjuk, de ha egy közemberre csak egy kicsit is bepipulnak, tönkretehetik az életed.
5/9 anonim válasza:
Jogász, hahaha. Hát én nem lennék rá büszke, hogy jogász vagyok.
6/9 anonim válasza:
Ez miért a külalakon múlik? Ha tetszik, akkor tedd.
7/9 anonim válasza:
Szerintem egy jóérzésű ember akkor sem nagyképű, ha van mire.
8/9 anonim válasza:
jó, de ilyen kis jogfaszról beszélünk, nem jóérzésű emberről
9/9 anonim válasza:
Ha akarsz barátkozz vele és majd ki derül, hogy jól ki tudtok-e jönni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!