Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az hogy a focis...

Miért van az hogy a focis haverjaim sosem hívnak magukkal foci útán inni?

Figyelt kérdés
Leginkább focis haverjaim vannak és két társaságba is vagyok az egyikbe már lassan tíz éve járok,másikba csak pár éve de egyik társaságból se hívnak meg inni,tudom szerény vagyok meg nem a társaság középpontja de attól még hívhatnának,szoktam velük én is dumálni,meg hozzászólni a társalgáshoz,meg szólnak hozzám,próbálok kommunikálni velük de tényleg az van hogy sokszor mindenkinek.szólnak csak nekem nem,pedig azt sem mondanám hogy utálnak vagy ilyesmi,egyik nagyon jó haverom is olyan hogy néha szokott hívni hogy ebbe abba segítsek neki,aztán mikor kérdem tőle jön e a strandra a válasz az hogy nem strandolós pedig az másik közös haverral meg látom a strandon,sőt ha találkozunk strandon akkor még jól eldumálunk vele de akkor mért nem mehetnénk együtt?régebben is volt olyan hogy mondta egy haver menjek én is discoba,de ne velük ha ne majd ott találkozunk,szóval egyszerűen nem értem miért nem akar velem menni senki sehova,biztos közvetlenebbnek.kellene lennem meg vagány csávónak akkor lennének barátaim meg hívnának dehát nem vagyok az,nem is tud mit kellene változtatnom hogy engem is hívjanak?persze mondhatnám is hogy én nem mehetek?,meg én is mehetek?,de ahova nem hívnak oda nem szeretekis menni!!!Sajnos sose volt olyan barátom akivel sülve-főve együtt.lettem volna inkább csak szabadidőpartnereim voltak,foci,horgászat aztán annyi semmi több elmúltam már nemrég de sztem mégse lesz soha igazi barátom:(

2020. ápr. 5. 09:03
1 2
 1/15 anonim válasza:
Ez egy igazan szomorú történet,egyrészt kérdezd meg azoktól akik nem hívnak hogy miért nem,és lehet van egy problémájuk veled aztan azt elmondják mondjuk,és akkor azon változtatsz és el fognak hívni haver,amúgy én is focizok de mi a csapattal úgy külön sosem szoktunk menni sehova szóval jah🤷‍♂️
2020. ápr. 5. 09:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Pedig 2 eshetőség van. Irritálja őket a viselkedésed, vagy pedig nagyon csúnya vagy.
2020. ápr. 5. 09:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szépfiú de olyan rondanák se mondanám magam,átlagos vagyok,magabiztosnak kellene lennem gondolom az a legnagyobb gond,meg ilyet kérdezni sose kérdeznék elég ciki lenne meghalnék a szégyenbe
2020. ápr. 5. 09:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Altalaban azokat offoljàk akik nem mozgato rugoi egy tarsasagnak csak baktatnak utanuk, nem ötletesek, hogy mit hogy lenne jo megelni melyik helyre menjünk, nuncs bennük kreativitas , csak szorakoztatjàk magukat masokkal,a közösseg nyakàn a potkerék, nincs "haszna", nem erdekes, unalmas a tarsasaga, nem vonzza az embereket azaz altala nem ismernek meg ujabb spanokat sem, stb.

Altalaban a közössegek arrol szolnak hogy eleve valakinek ötlete van hova menjenek masnak hogy miket fogyasszanak megint masnak hogy arra hogyan legyen penz valaki a tarsasag szorakoztatoja valaki érdemi kiegeszitöje, valaki tud protekciot pl ingyen bejutni valahova, valakinek van kocsija aki viszi öket, vagy valakinel lehet nyarsalni, valakinek tuti hazimozirendszere van, valakinek lanytesoja akinek szep baratnöi, stb, szoval a tarsasag tagjai altalaban aktivan tevekenykednek abban es mindenki beleadja amit tud magabol, viszi a tarsasagot a jo közerzet felé. Inaktiv bologato "birkàkat" nem fognak szorakoztatni.

2020. ápr. 5. 12:11
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát igen,én ebben nem vagyok jó,aktív tagnak kell lenni,nincsenek humoros történeteim,vagy olyan dolga im amivel vonzanám a csapatot példáúl ahol mindig ingyen lehetne inni a sört de nem is ez a legfőbb gond hanem hogy nem veszek részt annyira a beszélgetésekben nem vagyok szószóló,szociálisabbnak kellene lennem,jobban részt venni a beszélgetésekben stb,haverkodni,többet beszélgetni velük talán ez lenne a megoldás ugye?
2020. ápr. 5. 16:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Jobban belegondolva ha vki nem nagyszájú,meg nincs belőle a társaságnak haszna akkor már le is van passzolva hát milyen világ ez? Akkor inkább ne is kerüljek ilyen emberek közé!!!
2020. ápr. 5. 18:52
 7/15 anonim ***** válasza:

Gondolj bele.

Mondjuk rajta vagy egy projekten (tarsasag a szorakozason spontan)legyen az barmi. Mész utana infot gyüjtesz tanacsokat kersz segitenek benne könyvtarban ülsz ezzel kelsz es fekszel DE mindeközben nyaggat teged vki hogy ö unatkozik es menni akar veled a konyvtarba is, de azt se erti miröl beszelsz szakmailag, ket szot nem tud hozzaszolni de mondjuk probalkozik es olyanokat mond amire jobbnak latod inkabb csak hümmögni hogy aha, aztan a szakmai segitöddel jönnek a sikerelmenyek kezd alakulni vmi de meg sem tudod a rad ragadoval osztani mert teljesen mas vilag es nem is erti azt sem most minek kene örülni, de megint nyavajog hogy menne veled mert ö unatkozik.

Nos a projekt, a cél, ami éltet, amivel kelsz fekszel ami mozgat, szerinted abban nem egy kingörcs egy ilyen radtapado üres energiavampir pont benne, aki veled dobatnà fel a napjàt es ezert követ mindenhova de erzelmi lelki vagy ertelmi vagy barmilyen oldalrol nem nyujt neked semmit?

Vagy mègjobb ovodai szint.

Együtt épitetek homoktornyot àstok. Erre oda àll vki mozizni. De egy lapatja sincs. Ö lesz az, akivel lepacsizol mikor elkeszült, es az öribarid?

2020. ápr. 5. 23:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Neked kell változtatnod a viselkedéseden magadnak tudnod kéne mi az ami nem stimmel és megpróbálni a többiekhez igazodni.
2020. ápr. 6. 05:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy szerény és halkszavú vagyok,kisebb társaságokban ahol 2-4 fő van.ott feltalálom magam,akár előadok egy sztorit is de nagyobb társaságokban erre képtelen vagyok a halkszavúságom,kiállásom miatt egyszerűen nem vagyok olyan tökös,ez van
2020. ápr. 6. 10:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Akkor csak azzal a 2-4-el tarts össze.
2020. ápr. 6. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!