Más is idegesítőnek találja az angolok sznob affektálását?
10
Ez a baj látod, hogy nem érezted. Bizonyos sosem lehetsz, mert az az abszolút maximum amit nyújtani tudnak, hogy nem teszik egyértelművé. Ez beteges szintű náluk, mert beléjük volt nevelve, hogy aki angolnak születik az megnyerte az élet lottóját, meg ők uralták az egész Földet, meg ők verték meg a nácikat, Napóleon meg lényegében minden jó dolog a Földön nekik köszönhető. Még arra is büszkék, hogy ők találták fel az angol nyelvet amit a Földnek "adományoztak" mint nemzetközi nyelv. És nem túlzok, ezek tényleg ufóknak gondolják magukat, a fasiszta németek kispályások voltak hozzuk képest. De az angolok még a németeket is lenézik, nyilván teljesen alaptalanul.
Engem sose tartottak vagy éreztették velem, hogy kevesebbnek tartanak. Sőt, már a megismerkedésünk elejétől kezdve a lehető legtöbb mindent megszerettek volna mutatni és az egyikük még azt is kijelentette, hogy amennyiben olyan rendezvényre megyünk, mindenképp viseljem az ő családjának a tradicionális színeit, mert a fogadott nővérének tart (itt megjegyzem nagyon közel voltam a könnyekhez).
A munkásréteggel én se érintkezem különösebben, de természetesen nem azért, mert kevesebbnek tartom őket, hanem inkább mert más utakat járunk.
Amennyire én látom, csak azokat nézik le, akik okot adnak rá. Például én is fintorogva nézem a román, magyar, vagy bármilyen nemzetiségű (akár angol) embereket, akik részegen üvöltözik az éjszakába, hogy Anglia milyen szörnyű hely, amiért nem fizeti meg a munkájukat.
#3-mas válaszoló voltam.
12
És azokat az részeg angolokat is lenézed akik minden ok nélkül üvöltöznek éjszaka?
Esetleg azokat a részeg angol turistákat is akikkel mindenhol csak a baj van, akárhová utaznak?
Vagy csak az angolokat bíráló román és magyar vendégmunkásokat?
15
Utálatos, kétszínű, ostoba, beképzelt népnek tartom őket. Ez a bajom velük.
Mindenhol vannak ilyen emberek, de általánosságban ez abszolút nem jellemző rájuk. Sőt, a magyarok közt sokkal több általad jellemzett emberrel találkoztam. Ha neked csak ilyen tapasztalataid vannak velük, akkor valószínűbb, hogy a hiba benned van. Pontosabban a viselkedéseddel.
#3-mas és #12-es válaszoló voltam
18
Bocs de nem értem ebben a logikát. Mi közöm nekem ahhoz, hogy mások kétszínűek, beképzeltek, undokok?
Ja, hogy máshol is ilyenek? Akkor nem is szabad ilyet felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!