Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más is idegesítőnek találja...

Más is idegesítőnek találja az angolok sznob affektálását?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 09:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10

Ez a baj látod, hogy nem érezted. Bizonyos sosem lehetsz, mert az az abszolút maximum amit nyújtani tudnak, hogy nem teszik egyértelművé. Ez beteges szintű náluk, mert beléjük volt nevelve, hogy aki angolnak születik az megnyerte az élet lottóját, meg ők uralták az egész Földet, meg ők verték meg a nácikat, Napóleon meg lényegében minden jó dolog a Földön nekik köszönhető. Még arra is büszkék, hogy ők találták fel az angol nyelvet amit a Földnek "adományoztak" mint nemzetközi nyelv. És nem túlzok, ezek tényleg ufóknak gondolják magukat, a fasiszta németek kispályások voltak hozzuk képest. De az angolok még a németeket is lenézik, nyilván teljesen alaptalanul.

2020. ápr. 2. 12:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem sose tartottak vagy éreztették velem, hogy kevesebbnek tartanak. Sőt, már a megismerkedésünk elejétől kezdve a lehető legtöbb mindent megszerettek volna mutatni és az egyikük még azt is kijelentette, hogy amennyiben olyan rendezvényre megyünk, mindenképp viseljem az ő családjának a tradicionális színeit, mert a fogadott nővérének tart (itt megjegyzem nagyon közel voltam a könnyekhez).

A munkásréteggel én se érintkezem különösebben, de természetesen nem azért, mert kevesebbnek tartom őket, hanem inkább mert más utakat járunk.

Amennyire én látom, csak azokat nézik le, akik okot adnak rá. Például én is fintorogva nézem a román, magyar, vagy bármilyen nemzetiségű (akár angol) embereket, akik részegen üvöltözik az éjszakába, hogy Anglia milyen szörnyű hely, amiért nem fizeti meg a munkájukat.

#3-mas válaszoló voltam.

2020. ápr. 2. 12:19
 13/20 A kérdező kommentje:

12

És azokat az részeg angolokat is lenézed akik minden ok nélkül üvöltöznek éjszaka?

Esetleg azokat a részeg angol turistákat is akikkel mindenhol csak a baj van, akárhová utaznak?

Vagy csak az angolokat bíráló román és magyar vendégmunkásokat?

2020. ápr. 2. 12:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Leírtam, hogy nemzetiségtől függetlenül igen.
2020. ápr. 2. 12:23
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Kèrdezö: áruld már el, mi bajod van az angolokkal, hoyg hetente többször kiírsz ilyen kérdést, ami szerint ah angolok lenéznek téged???? Ugyanis nem az angolokkal, hanem VELED van baj, ha ilyet tapasztalsz!
2020. ápr. 2. 13:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem velem volt a baj, hogy nem éreztem ilyet. Jó emberismerő vagyok, olvasok a sorok között, volt, akinál ez megvolt, de a többségnél nem. Ez akkor se lesz másképp, ha te fejreállsz. Igen, sok emberben benne van a felsőbbrendűségérzés, mintha még mindig hatalmas gyarmatbirodalom lennének, de NEM mindenkiben. A részegen randallílozókat és a Primark közepére szarókat (ilyet is láttam :D) nemzetiségtől függetlenül lenézem. De a hozzád hasonlító általánosítókat is. Ha ennyire szar neked Anglia, költözz át máshová. Nekem se jött be túlzottan az ottani élet - és nem azért, mert bárki lenézett volna, én is országot váltottam, probléma megoldva.
2020. ápr. 2. 14:12
 17/20 A kérdező kommentje:

15

Utálatos, kétszínű, ostoba, beképzelt népnek tartom őket. Ez a bajom velük.

2020. ápr. 3. 11:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol vannak ilyen emberek, de általánosságban ez abszolút nem jellemző rájuk. Sőt, a magyarok közt sokkal több általad jellemzett emberrel találkoztam. Ha neked csak ilyen tapasztalataid vannak velük, akkor valószínűbb, hogy a hiba benned van. Pontosabban a viselkedéseddel.

#3-mas és #12-es válaszoló voltam

2020. ápr. 3. 12:01
 19/20 A kérdező kommentje:

18

Bocs de nem értem ebben a logikát. Mi közöm nekem ahhoz, hogy mások kétszínűek, beképzeltek, undokok?

Ja, hogy máshol is ilyenek? Akkor nem is szabad ilyet felhozni.

2020. ápr. 3. 12:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. ápr. 4. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!