Szerintetek miért nem ír vissza egy osztálytársam?
Figyelt kérdés
Suliban folyton elbeszélgetünk, hülyülünk, viszont facebookon nem nagyon tudok vele dumálni. Suliban már mondta, hogy el akar hívni ide-oda és hát én simán belementem. Csak sajnos családi gondok jöttek közbe és nem tudtam vele elmenni, utána meg jött ez a karantén. Nagy barátomnak tartom, ezért facebookon szeretném vele tartani a kapcsolatot továbbra is, de vagy alig írunk, vagy vissza se ír. Miért lehet ez?2020. ápr. 1. 19:52
1/3 A kérdező kommentje:
Másokkal rendesen írogat, talán lehet velem valami gond?
2020. ápr. 1. 19:56
2/3 anonim válasza:
egyszerűen annyira nem érdekled, velem tudnád hány ember csinálja ezt...
3/3 anonim válasza:
Lehet az is, hogy nagyon el van foglalva, és nincs energiája rád. Vagy az is lehet h nem szeret írogatni. Én is jobban szeretem a személyes tallkozókat. Csak pár ember van akikkel írogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!