Mit tehetnék a legjobb barátnőmmel?
Pár éve nagyon jó barátságba kerültem egy kolléganőmmel. Jókat beszélgettünk, mindig megtalaltuk a közös hangot. Tényleg nagyon megszerettuk egymást.
Majd az élete rosszabb lett, igyekeztem mellette lenni. Másképp segíteni nem tudtam. Ilyen alkalmakkor,amikor otthon vagy a munkahelyen gondjai voltak, engem kezdett el csesztetni. Beszólogatott, meg sértő dolgokat mondott. Ilyenkor mindig mondtam neki, h ne rajtam töltse ki, mellette állok, nem ellene. De olyan volt, mint aki valakibe bele akar rugni, akinek egy kicsit jobb. Mintha irigyelne.
Most megmondtam neki, h hanyagoljuk egymást, amíg nem hiszi el, h szeretem. Pont úgy, ahogy van. És mellette állok.
Csak az a baj, hogy ezekkel a beszólásokkal nagyon lehúz. Az én életem sem egyszerű, pont, hogy olyan emberekre lenne szükségem, akik pozitív energiákkal töltenek fel. Nincs erőm egy negatív ember céltablaja lenni. Emiatt én lennék a szemét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!