Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tudom megérteni...

Miért nem tudom megérteni magam a lányokkal ha én is olyannak érzem magam mint ők? L

Figyelt kérdés

Egy lány barátom van, a többi mind fiú. Többször is próbáltam a lányokkal barátkozni de hosszútávon sosem jött össze. Olyan dolgokról beszéltek amikbe nem tudtam beleszólni. Meg egy ideje ők sem szívlelnek engem. Tényleg sok fiú vesz körül, de sosem merült fel egyikünkben sem több. A lányok emiatt a hátam mögött persze rbancnak fszhiányosnak egyéb és ehez hasonló szavakkal illetnek. Egyik sráccal még csók sem volt.

Egyáltalán nem mondanám fiúsnak magam. A barátnőmmel sokat beszélünk a fiúkról, random lányokról akiket nem is ismerünk csak láttunk instagrammon stb. Lányos ruhákat hordok, tehát egy tipikus lány vagyok.

Egyedül abban különbözöm azoktól a lányoktól hogy én nem illetek más lányokat (oktalanul) olyan szavakkal, mint ők engem. Mások szerint féltékenyek rám és ezért nem bírnak, én viszont nem értem miért lennének azok.

2020. márc. 26. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Nem minden lány ilyen. Csak az elégedettség hiányát vetítik rád. "Olyan dolgokról beszéltek,amikbe nem tudtam beleszólni". Ha nincs közös téma, erőltetett kommunikáció folyik. Csak rossz lányokkal barátkoztál,ilyen egyszerű:).
2020. márc. 27. 01:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem, nekem sem jöttek össze a lány barátságok, pedig szerettem volna... Egyszerűen nem tudtam velük mit kezdeni, mindig olyan dolgokon ment a témázás, amit én fölöslegesnek tartottam vagy nem láttam benne fantáziát és nem érdekelt. Pedig alapvetően a lányos dolgok (szépségápolás, cuki dolgok és egyebek) engem is érdekeltek, tehát nem vagyok fiús egyáltalán, talán ezért is lenne igényem lány barátokra... De valahogy úgy éreztem, hogy nem adhatom magam, nem lehetek őszinte, mert vagy valaki kiforgatja a szavaimat, vagy kibeszél és megbélyegez amit a fiú barátaim sosem tettek. Ők sosem hagytak cserben, sok lány barátságom meg pont ezzel végződött (ki akartak kezdeni az aktuális párommal, elmondtak minden szemétnek, mert nem fizettem ki nekik a vonatjegyet, amivel eljöttek szülinapozni velem, nem voltak tekintettel rám és úgy beszélgettek egymással, mintha ott sem lennék, aztán csodálkoztak, ha nem figyeltem, ugyanezzel a csapattal projektmunkát kellett csinálnunk együtt, a hátam mögött egyeztettek időpontot és az utolsó pillanatban közölték, aztán mikor mondtam, hogy nem tudok ott lenni, kidobtak a csapatból)... Szóval nem tudom, mit rontok el, de unom már, hogy folyamatosan a rosszindulat megy.
2020. márc. 27. 05:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs semmi baj. Én meg fiúként pont a lányokkal tudok jókat beszélgetni, velük alakul ki barátság. De nem gondolom, hogy ez baj lenne.
2020. márc. 27. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
A lányokkal nehéz kijönni, én sem értem miért. De fiúkkal tényleg jobban ellehet beszélgetni. Ha gondolod írj.
2020. ápr. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!