Miért nem tudom megérteni magam a lányokkal ha én is olyannak érzem magam mint ők? L
Egy lány barátom van, a többi mind fiú. Többször is próbáltam a lányokkal barátkozni de hosszútávon sosem jött össze. Olyan dolgokról beszéltek amikbe nem tudtam beleszólni. Meg egy ideje ők sem szívlelnek engem. Tényleg sok fiú vesz körül, de sosem merült fel egyikünkben sem több. A lányok emiatt a hátam mögött persze rbancnak fszhiányosnak egyéb és ehez hasonló szavakkal illetnek. Egyik sráccal még csók sem volt.
Egyáltalán nem mondanám fiúsnak magam. A barátnőmmel sokat beszélünk a fiúkról, random lányokról akiket nem is ismerünk csak láttunk instagrammon stb. Lányos ruhákat hordok, tehát egy tipikus lány vagyok.
Egyedül abban különbözöm azoktól a lányoktól hogy én nem illetek más lányokat (oktalanul) olyan szavakkal, mint ők engem. Mások szerint féltékenyek rám és ezért nem bírnak, én viszont nem értem miért lennének azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!