Miért nem tud megbocsátani?
Legjobb barátom volt az illető, mindent együtt csináltunk, de engem idegesített, hogy sikeresebb, boldogabb, gondtalanabb, mint én, és sajnos elkezdtem ellene beszélni, ellene hangolni másokat. Lebuktam. Nagyon csúnyán összevesztünk. Ordítoztunk. Ezután hónapokig nem szóltunk egymáshoz. Elkezdett hiányozni, és felkerestem, de nem örült nekem. Nemrég ráírtam, hogy miért nem tudja elfelejteni, miért nem lehet megbocsátani ami tavaly történt, erre annyit írt, hogy nem tud megbocsátani olyat, amiért nem kértem bocsánatot.
Ez igaz, de én nem szoktam bocsánatot kérni, mert megalázónak érzem. Úgy gondoltam, hogy tegyünk úgy, mintha semmi sem történt volna, és kezdjünk tiszta lappal. Nem hajlandó rá. Szerintetek ennek a barátságnak annyi?
Én is ilyen voltam, mint te, sőt még most is.
Nem kérek bocsánatot semmiért, mert nem érzem azt, hogy ezzel bármi változna. Viszont egyszer volt az életemben egy barátság, amiben nagyon nagy hibát követtem el. Akkor egyszer beláttam, hogy ha nem kérek bocsánatot, akkor mindennek vége lesz. Megtettem.
Nagyon-nagyon nehéz lépés volt, de megtettem. Van olyan helyzet, amikor muszáj.
Ha megakarod menteni ezt a dolgot, akkor kérj bocsánatot még most. Bár, valószínű, hogy már késő. Főleg, hogy te elakarod felejteni. A másik viszont nem.
Tudod milyen nehéz lehet neki az, hogy csupán féltékenységből minden sz*rt mondtál róla, TE, aki elvileg a legjobb barátja voltál? Röviden szólva: Sz*r barát voltál. Ezek után pedig úgy akarsz tenni, mintha semmi sem történt volna. Gondold végig újra. Biztos, hogy most van az az alkalom az életedben, amikor nem kell semmit tenned ? Hát.. nem hinném.
Mert nem vagy méltó rá...még köszönésre sem.
Az emberiség alja a fajtád, ne is várj mást sose senkitől.
Ez sose volt baratsag, csak szeretnel logni valakivel, aki mar be van jaratva.
Ilyen embereket nagyon korai fazisban kukazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!