Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt mire véljem?

Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
tettem fel egy kérdést amiben ez állt miért nem szeret az apukám erre ez a válasz érkezett:De téged rühell a legjobban mert egy kibírhatatlan kretén vagy.aztán leirtam neki hogy ez miatt akartam 2évvel ezelőtt öngyilkos lenni és hogy a lelki világomba taposott ezzel nagyon erre elküldte nekem ezt a zenét

2020. márc. 16. 08:42
 1/7 A kérdező kommentje:
2020. márc. 16. 08:43
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Elég érthetetlenül fogalmaztál. Az apádtól kérdezted, hogy miért nem szeret, és ő válaszolta ezt rá? Vagy random embertől?
2020. márc. 16. 11:09
 3/7 A kérdező kommentje:
nem az apukám kérdeztem hanem titeket
2020. márc. 17. 12:59
 4/7 1112 ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Az a válaszoló, aki ezt írta, szegény sajnos nem az eszéről híres; neki ennyi jutott, maximum szánni való. Meg érzelmileg sem valami fejlett az illető, nincsen benne túl sok empátia, valamint sok ki nem adott feszkó annál inkább. Ne törődj vele, neki is megvannak a saját maga gondjai, csak nem tud urrá lenni a helyzeten ,és ezért itt tölti ki a benne felgyülemlett feszkót, és ha éppen olyanja van, mindenkinek neki esik. Nem kell vele foglalkozni, ő ilyen. Nem ellened irányult a f|kázódása. Hanem a saját belső feszültségei, meg még addigis , amíg megpróbál másokat "lenyomni", addig növekszik az ő önbizalma, hogyha azt érzi,hogy most ő nincs elnyomva, ő is felülkerekedhet másokon, névtelenül kioszthat valakit; és ráadásul plusz még eltereli ezzel addigis a saját figyelmét az esetleges saját hibáiról, amíg másokat szíd, fikáz.
2020. márc. 17. 13:04
 5/7 1112 ***** válasza:
Mármint aki ilyeneket ír neked "egy kibírhatatlan kretén" arra a válaszolóra gondoltam .
2020. márc. 17. 13:05
 6/7 1112 ***** válasza:
*tehát aki azt mondta,h téged rühell a legjobban.
2020. márc. 17. 13:06
 7/7 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm szépen a válaszodat
2020. márc. 17. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!