Mit mondjak a barátnőimnek, miért nem utazhatok el velük? Felakarják hívni az anyámat
Eléggé egyöntetű és jó válaszokat kaptál. A két lány (direkt nem írtam, hogy "a két barátnőd" társasága nem a Te világod. Különb barátnőket érdemelsz.
Ffi.
Nekem is volt ilyen barátnőm, kérdező. Csak az a szerencse, hogy volt a társaságunkban egy harmadik lány, aki szintén olyan volt mint én, így sosem maradtam egyedül szerencsére. Mondd meg nyugodtan annak az ostoba libának (bocsánat, de az, pedig én is szabadszelleműnek vallom magam), hogy pontosan ezért nem fogsz velük menni. Én amúgy már azért nagyon mérges lettem volna, ha a buli másnapján ott kéne ülnöm a lakásban, hogy mégis mikor szíveskedik hazamenni. Tudod mit kellett volna tenned? Bezárni és hazamenni, a kulcsaival együtt. Aztán majd jön, ha keresi, nem még neked várni rá. Ne hagyd magad ezekkel szemben, ő nem a barátnőd egyáltalán, majd rá fogsz jönni.
Az is megoldás lehet, hogy megkérnéd anyukádat, hogy játsza el a szigorút (én is sokszor csináltam ezt a te korodban), viszont én az őszinteségre szavazok. Sértődjenek meg, egy problémával kevesebb. Nem vesztesz semmit, hidd el.
"Az is megoldás lehet, hogy megkérnéd anyukádat, hogy játsza el a szigorút (én is sokszor csináltam ezt a te korodban)"
Nagyon otthonülős voltam, anyukám tudta, hogy nekem ezek a kimozdulások nem mennek, magától mondta mindig, hogy "mondd azt, hogy nem engedlek el". :)
Nálam alap, hogy nem hagyok ott senkit buliban, mert bármi történhet vele, és az én felelősségem. Felesleges attól félned hogy megsértődnek, ezek az emberek nem a barátnőid. Simán csak egy olcsó lotyó, akinek kell valaki, aki tartja a gyertyát.
Ha kint ott hagynak a francba és ne adj' Isten történik veled valami, kitől kérsz segítséget?
Szerezz normálisabb barátokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!