Szerintetek mit jelent? đ
SzĂłval van egy netes fiĂș barĂĄtom akivel lassan fĂ©l Ă©ve beszĂ©lĂŒnk Ă©s ma Ăgy szĂłlĂtott: "kisszivem" nem tudom hogyan elkönyvelniđ
Azt hozzåteszem még hogy pårszor becézget mindig våltozóan pl. macsek, cukorfalat, csillagom/csillagporom viszont ezeket tudom miért mondja..
sokat olvastam errĆl vegyes tapasztalatokkal
volt akinek ez
-normĂĄlis Ă©s aranyos
-kedves de nagyon-nagyon nem Ćszinte
-lekicsinylĆ
legtöbbjĂŒk szerint a hangsĂșlytĂłl Ă©s az Ă©rzelmektĆl fĂŒgg viszont Ăgy az elsĆ kilĆve mert mi csak chatelĂŒnkđ azt meg hogy mit Ă©rez fogalmam nincs itt-ott bedobja hogy "imĂĄdlak"
mi jĂłl elvagyunk szinte napi szinten beszĂ©lgetĂŒnk minden bajom meghallgatja de utĂłbbi idĆben mint ha kifogĂĄsokat keresne
Ăgy nehĂ©z meghatĂĄrozni mit szeretett volna mondani ezzel a "kisszivemmel"..
dĂ©lutĂĄn mindig rĂĄm Ăr Ă©s baromira kedves aztĂĄn este tĂșl hamar elköszön, lehet neki nem olyan fontos ez az egĂ©sz mint nekem viszont kicsit eltĂ©rtem a tĂĄrgytĂłlđ đ
VĂĄrom a vĂ©lemĂ©nyeteket!đ
ElĆre is köszönöm a vĂĄlaszokat! đ
HĂĄny Ă©vesek vagytok?
A fiĂș kissĂ© gyerekesen viselkedik.
đ HĂĄt szerintem csak valami Ășjat akart mondani đ đ
đđđ
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!