Most komolyan ez csak számomra undorító?
Elöször is a haverod magánügyeihez semmi közöd.
Másrészt az, hogy a haverod haverja azt állította, hogy a lány megcsalta vele a haverodat, igen sok esetben nem igaz, csak szét akarja öket szedni.
Harmadszor meg, arra nem gondoltál, hogy közben megbeszélték, ha esetleg tényleg volt valami, a problémákat rendezték és új alapokra került a kapcsolatuk?
Nyilván nem kér töled engedélyt arra, hogy eljegyezze a barátnöjét, és ha ök ketten ezt jonak találják, akkor neked semmi, de semmi közöd hozzá!
Teljesen lényegtelen, ha ök ketten tisztázták egymással, akkor a téma lezárva.
IGazán nem értem, NEKED miért probléma az, hogy a kapcsolatuk helyrejött és együtt képzelik ez a jövöjüket?!?!?!?
Engem az érdekelne,hogy hogy a phaszba tud megbízni újra abban a lányba?
Ez a semmi közöd duma annyira irritáló és végtelenül unalmas.
Màs meg itt akit megcsaltak meghivta ebedre a parjat tisztazni. Johogy meg nem dicserte.
Az en haverjaim ugy kirugnàk az ilyeneket hogy labuk nem érné a földet ahogy volt is ra pelda de sok sraccal azt lehet csibalni amit csak nem szegyellnek
Azt hittem a kérdés végén az lesz a gondod, hogy miért nem szólt semmit a szülinapjáról :)
Ha a csajos dolog a problémád, akkor csak annyit tudok tanácsolni, hogy szrd le. Vagy minden rendben lesz, vagy a haverod pár év múlva fizetheti a gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!