Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Emberek, akik felnőttként a...

Emberek, akik felnőttként a gyermekkori barátotok a legjobb barátotok! Milyen az? Mik tartottak össze titeket, hogyan alakult így?

Figyelt kérdés
Történetek érdekelnének, összekaptatok -e, számíthattok -e egymásra, ilyesmi. Ha túl személyes kérdés, csak hagyjuk üresen :)

2020. febr. 9. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez belefér, mi általános iskola után a gimiben kerültünk egy osztályba, onnan az ismeretség, és elsős gimnazista korunk óta vagyunk a legjobb barátok. Ennek már elmúlt 25 éve.

Nem tudom megmondani hogy mi tart össze minket, de bármi is az, baromi erős kötelék. Túlélt minden elképzelhető megpróbáltatást, vitákat csajokon, féltékeny barátnők aknamunkáját, anyagi szükséget, egyéb kisebb-nagyobb bajokat.

Viták persze vannak, voltak és lesznek, de egy héttől hosszabb mosolyszünet sosem fordult elő.

A közösen eltöltött több mint 25 évben felfoghatatlan mennyiségű hülyeséget csináltunk együtt, ismerjük egymás minden gondolatát, a legkisebb rezdülését is. De ezzel együtt sem hiszem hogy csak a közös múlt tart össze minket. Nem tudom, ez valami megmagyarázhatatlan kötelék. Ami biztos, hogy bármikor tűzbe mennék érte. Mentem is már sokszor, ha úgy hozta a szükség. Mondanám hogy egyetlen szavára, de nem kell szólnia mert tudom magamtól hogy mikor és hol van szüksége rám.

2020. febr. 9. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
9 évesek voltunk, amikor találkoztunk az iskolában, ők költöztek ide. Azóta eltelt 20 év, még mindig legjobb barátnők vagyunk. Leginkább az tart össze bennünket, hogy másban nem tudunk annyira megbízni, mint egymásban. A legundorítóbb dolgokat is tudjuk a másikról, amiket egyébként nem vállalnának fel. Az életünk teljesen más lett. Ő egyetem után Pesten maradt, karrierista lett, nagyon szépen halad a ranglétrán, gyerek nincs, mostanában nem is lesz. Imádja a nyüzsgést, a bulikat, az embereket, a feltűnést. Én vidéken maradtam, ugyanolyan zárkózott és távolságtartó vagyok, mint régen. Szeretem a magányt, a természetet és a családomat. Mégis megértjük egymás problémáit, és ha valami történik, rögtön egymást hívjuk.
2020. febr. 9. 21:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Reméltem, lesz még több is...
2020. febr. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!