Emberek, akik felnőttként a gyermekkori barátotok a legjobb barátotok! Milyen az? Mik tartottak össze titeket, hogyan alakult így?
Ha ez belefér, mi általános iskola után a gimiben kerültünk egy osztályba, onnan az ismeretség, és elsős gimnazista korunk óta vagyunk a legjobb barátok. Ennek már elmúlt 25 éve.
Nem tudom megmondani hogy mi tart össze minket, de bármi is az, baromi erős kötelék. Túlélt minden elképzelhető megpróbáltatást, vitákat csajokon, féltékeny barátnők aknamunkáját, anyagi szükséget, egyéb kisebb-nagyobb bajokat.
Viták persze vannak, voltak és lesznek, de egy héttől hosszabb mosolyszünet sosem fordult elő.
A közösen eltöltött több mint 25 évben felfoghatatlan mennyiségű hülyeséget csináltunk együtt, ismerjük egymás minden gondolatát, a legkisebb rezdülését is. De ezzel együtt sem hiszem hogy csak a közös múlt tart össze minket. Nem tudom, ez valami megmagyarázhatatlan kötelék. Ami biztos, hogy bármikor tűzbe mennék érte. Mentem is már sokszor, ha úgy hozta a szükség. Mondanám hogy egyetlen szavára, de nem kell szólnia mert tudom magamtól hogy mikor és hol van szüksége rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!