Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Úgy érzem nem találom meg a...

Úgy érzem nem találom meg a baráti és emberi, társadalomban a helyen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nekem mindig is a barátok emberek voltak a legfontosabbak az életemben.(Jó barátság,emberi közösség ami szintén pozitiv értelemben értendő),de mindig csak a rosszat látom bennűk mindt ha rosszat akarnának.

A barátaimmal is egy ideig rendben volt minden de folyton csunyán beszélnek,ki pletykálnak és mindig azt várják hogy én tegyek és ők semmit. Viszónt nem csak velem hanem egymással is ugyan ez megy de ök ennek ellenére is meg találják egymásban a közöst. Nekem ez az egész fúrcsa. Úgy érzem nem illek abban a társadalomban mert nekem mindig is a tisztelet volt amit akartam az emberek barátok körében de ez még sincs meg. Valaki el tudná konkrétan magyarázni miként van ez és mit lehet tenni hogy ez az egész fórditotjára történjen?.

19F

2020. febr. 2. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Erre engem is érdekelne a válasz, mert én is kicsit hasonlóan érzek egy ideje. Én azt találtam ki, hogy igyekszek minél több közösséget kipróbálni, új embereket megismerni. Aztán meglátjuk hogyan sikerül.
2020. febr. 2. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 1 igazi barátom van akit kiskorom óta ismerek és máig együtt nyomjuk az online játékokat meg néha találkozunk de mégse érzem azt, hogy valóban olyan barát lenne akire bármikor számíthatok.

Amit te keresel az szerintem egyszerűen csak naaaaaaaaagyon ritka és meg kell adni neki az éveket, hogy megtaláld. Majd egyszer összefutsz vele addig meg csak magadban gondolkodj. Élj úgy mintha nem lennének barátaid és keresd úgy a szórakozást.

Én legalábbis ezt teszem és elvagyok. Jól esne egy olyan haver aki olyan mint egy testvér de azt nehezebb találni mint barátnőt xD 21/F

2020. febr. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!