Mennyire tartjátok fontosnak a tartalmas beszélgetéseket ahhoz, hogy a mindennapi teendőinkben lendületet adjanak?
Én azt vettem észre hogy gyakran beszélgetés közben állnak össze bennem a gondolatok, akkpr látok meg összefüggéseket, olyanokat amiket nem fogalmaztam meg konkrétan magamnak.
Vannak akik arról számolnak be, hogy ők mondatokbam gondolkodnak, mintegy monológ megy a fejükben. Én nem vagyok ilyen, nincs monológ a fejemben, inkább benyomások,képek, sejtések vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg. Talán ezért is akkor konkretizálódnak a dolgok bennem amikor kimondom/leírom őket. Szerencsére két ember is van, akikkel rendszeresen tudok beszélgetni, illetve ide is szoktam írogatni. A fecsegést én se szeretem, unom. És ha mások fecsegnek a jelenlétemben, pl munkahelyen, az meg nagyon idegesít,mondjuk olyanokról, hogy melyik sampon a legjobb, stb. A vicces beszélgetéseket viszont szeretem, tehát nem kell, hogy minden filozofikus mélységekben menjen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!