Ismerősnek születik baba. Ajándékba gáz lenne ezt adni?
Figyelt kérdés
Gyermek kb 6 éves kortól márkás hátizsák 1x használt.2020. jan. 31. 12:58
1/14 anonim válasza:
6 évig nem fogja tudni használni, addig csak lom lesz a lakásban.
Beszéld meg vele, hogy szeretné-e őrizgetni a kicsinek :)
2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jó minőségű, starpabíró és szép is. Én tuti eltenném de fene tudja.
2020. jan. 31. 13:04
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, bár kivárhatnád azt az időt, amitől már hasznos is lesz a hátizsák.
4/14 anonim válasza:
Azért 6 év nem repül el olyan hamar, szóval igen, gáz.
5/14 anonim válasza:
Kondibérletet vagy óvszert nem akarsz ajándékozni a babának?
Igen,gáz
6/14 anonim válasza:
Én nem örülnék olyasminek, amiket évekig csak tárolhatok...
7/14 anonim válasza:
Ez az ismerős gondolom egy jó barátod. Nyugodtan kérdezd meg tőle.
Embere válogatja, valaki boldogan elfogadja (milyen jó kis táska ez! nagyon jól esik, hogy még meg sem született a kicsi, de már gondolt rá, és adni szeretne neki valakit!) valaki pedig furának tartaná (ez a táska túl kicsi egy felnőttnek, a kicsi pedig évekig nem fogja tudni használni. ez csak egy újabb lom a kicsi lakásba, lehet addigra a moly is megrágja)
Semmi nem gáz, ami meg van dumálva ;)
8/14 A kérdező kommentje:
#8 👍🙂
2020. jan. 31. 13:28
9/14 anonim válasza:
Ááá, ne! Újszülöttnek 6 éves kortól ajánlott hátizsákot? Addigra simán kimehet a divatból, hiába márkás. A márkás cuccoknál is mindig változik a dizájn. Én biztos nem ezt venném. Annyi jó cuccot lehet kapni babáknak, inkább azokból válogass.
10/14 A kérdező kommentje:
ok köszi
2020. jan. 31. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!