Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy ne írja le a napja minden percét?
3 hete került új munkahelyre. Azóta minden egyes nap leírja részletesen, hogy miket kell csinálnia, melyik irodába megy át, de olyan részletességgel, hogy most épp kijegyzeteli az x. oldalt, vagy beszélt 2 szót a főnökkel, az ebédlőben hanyadikként áll a sorban stb. Valamelyik nap egy regényt írt a céges program működéséről. Nem egy területen dolgozunk, így egy szót nem értek a dolgokból. Nagyon hozzászólni sem tudok a témához, de arra sem tudok mit mondani, ha írja, hogy átmegy a főnökéhez. Elhiszem, hogy nehéz neki a betanulásos időszak, természetes ha nagyvonalakban leírja mik történnek vele, de ez már kezd fárasztó lenni. :(
Én nem igazán írok neki munkahelyi dolgokat, mert nem érdekli a másikat, köze nincs hozzá, és úgysem ért ő sem ehhez a területhez.
Van, hogy csak este válaszolok már neki, de addigra kb 20 üzenetet ír, tehát még rosszabb mintha folyamatosan reagálnék.
Hogy mondhatom meg neki, úgy hogy ne sértődjön meg?
N
Azóta is ugyanez van. Ráadásul mind a ketten home office-ban vagyunk. Tegnap nekem is rengeteg munkám volt, nem tudtam a messengerre figyelni, de írt több mint 10 üzenetet, arról, hogy éppen hol jár a munkában,mit írt neki a főnöke, mennyi idő alatt fordított le egy szöveget, kérdezte, hogy szerintem hogy oldja meg az adott feladatot (ez vicces mert továbbra sem értek a munkájához). Egy idő után írtam neki, hogy bocsi de nekem is rengeteg minden van, nem tudok most figyelni. Az volt a válasza, hogy "ja oké gondoltam". De napi szinten ez megy. Már ha bekapcsolom a telefont reggel akkor jön a rengeteg üzenet tőle ilyen témában.
Ma én is írtam neki (nem munkával kapcsolatban) de látszott hogy el sem olvasta, mert teljesen mást válaszolt... Már rendesen idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!