Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy ne írja le a napja minden percét?

Figyelt kérdés

3 hete került új munkahelyre. Azóta minden egyes nap leírja részletesen, hogy miket kell csinálnia, melyik irodába megy át, de olyan részletességgel, hogy most épp kijegyzeteli az x. oldalt, vagy beszélt 2 szót a főnökkel, az ebédlőben hanyadikként áll a sorban stb. Valamelyik nap egy regényt írt a céges program működéséről. Nem egy területen dolgozunk, így egy szót nem értek a dolgokból. Nagyon hozzászólni sem tudok a témához, de arra sem tudok mit mondani, ha írja, hogy átmegy a főnökéhez. Elhiszem, hogy nehéz neki a betanulásos időszak, természetes ha nagyvonalakban leírja mik történnek vele, de ez már kezd fárasztó lenni. :(

Én nem igazán írok neki munkahelyi dolgokat, mert nem érdekli a másikat, köze nincs hozzá, és úgysem ért ő sem ehhez a területhez.

Van, hogy csak este válaszolok már neki, de addigra kb 20 üzenetet ír, tehát még rosszabb mintha folyamatosan reagálnék.

Hogy mondhatom meg neki, úgy hogy ne sértődjön meg?

N

2020. jan. 30. 15:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azóta is ugyanez van. Ráadásul mind a ketten home office-ban vagyunk. Tegnap nekem is rengeteg munkám volt, nem tudtam a messengerre figyelni, de írt több mint 10 üzenetet, arról, hogy éppen hol jár a munkában,mit írt neki a főnöke, mennyi idő alatt fordított le egy szöveget, kérdezte, hogy szerintem hogy oldja meg az adott feladatot (ez vicces mert továbbra sem értek a munkájához). Egy idő után írtam neki, hogy bocsi de nekem is rengeteg minden van, nem tudok most figyelni. Az volt a válasza, hogy "ja oké gondoltam". De napi szinten ez megy. Már ha bekapcsolom a telefont reggel akkor jön a rengeteg üzenet tőle ilyen témában.

Ma én is írtam neki (nem munkával kapcsolatban) de látszott hogy el sem olvasta, mert teljesen mást válaszolt... Már rendesen idegesít.

2020. ápr. 1. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Fú, én leépíteném az ilyet. Aztán, ha pasija lesz majd azt is hallgathatod, ugyanilyen részletességgel...
2020. ápr. 1. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem pszichiátriai értelemben beteges. Ilyet egészséges, normális ember nem csinál, még akkor sem ha kicsit figyelem hiányos, vagy nagyon közlékeny. Ezt valahogy a tudtára kéne adni finoman, ha nem megy, vagy ne adj' Isten még Ő lesz felháborodva és játsza a sértődöttet akkor el kell felejteni az illetőt. Egyébként meg ha az ember dolgozik akkor dolgozzon, ne a barátaival cseteljen (nem azt mondom hogy soha, de ne ez tegye ki a napjának nagyrészét...) 27F
2020. ápr. 1. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom, hogy beteges amit csinál. A helyedben egyszer és utoljára megkérném rá, hogy ne írjon le minden apró részletet, mert nem érsz rá ezzel foglalkozni, és ezután, ha mégis csinálja, el se olvasnám amiket ír, vagy ha mégis, nem válaszolnék, és hagynám had sértődjön be.
2020. ápr. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!