Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a f. sz ez? Hogy lehet...

Mi a f. sz ez? Hogy lehet értelmezni ezt a beállítást Facebookon?

Figyelt kérdés

A korábbi bejegyzések láthatóságának korlátozása az idővonalon

Amennyiben úgy döntesz, hogy a régebbi bejegyzéseid, a Az ismerősök ismerősei körében az idővonaladon megosztott bejegyzések és a „Nyilvános” bejegyzések láthatóságát korlátozni szeretnéd, azok a továbbiakban csak az Ismerősök számára lesznek láthatók. Az ezekben a bejegyzésekben megjelöltek és az ismerőseik szintén láthatják majd ezeket a bejegyzéseket.

Ha egy adott bejegyzésnél szeretnéd módosítani, hogy kik számára látható, lépj a kérdéses bejegyzéshez és adj meg más célközönséget

Lehet csak én vagyok diszlexiás de tényleg nem tudom értelmezni. Ilyen hülye beállítást. Időt kell áldozni csak, hogy fel tudd fogni, pedig az adataid védelméről van szó. Szhar facebook.

2020. jan. 15. 18:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Harmadik fél is láthatja a bejegyzésedet, ha az ismerősod lájkolja,megosztja; tehát az ismerősöd ismerőse, aki neked nem az ismerősöd. Szóval a beállítással elérhető az, ha az ismerősöd lájkol egy megosztásod,képed,videót...ennek híre nem jut el harmadik félhez.

Te kiraksz pingvin képet. Ismerősöd nyom rá egy kedvelést. Manci néni (ismerőse) láthassa ezt a képet (mivel) kedvelte azaz hírbe hozta a pingvin képet.

2020. jan. 16. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!