Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőmmel már kb 7 éve...

A barátnőmmel már kb 7 éve vagyunk barátnők. Szerintetek ez már ki fog tartani egy életen át?! 16/l

Figyelt kérdés
Mennyi volt a leghosszabb barátságotok?! Van akinek ott volt a legjobb baratnoje egy életen át?!

2020. jan. 8. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10. Uhhhhhhhhhh
2020. jan. 8. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Dehogy fog.
2020. jan. 9. 08:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok

Azt elfelejtettem, hogy van még 2 akikkel általános elsőben kezdődött a dolog, az egyikkel 18, a másikkal 16 éves korunkban ért véget a dolog (az utóbbit azóta is levegőnek nézem, a másik szimplán elköltözött)

2020. jan. 9. 08:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az én barátságom pont 7 évnél szakadt meg,szóval az,hogy elértek egy bizonyos számot,még nem garantál semmit.
2020. jan. 9. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 16 éves barátság csorgott le a wc-n.

Okot nem szeretnék írni.

13-29 éves koromig tartott.

2020. jan. 10. 20:10
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Ha tesztek érte, akkor megmarad.

Az egyik legjobb barátnőm már 1 éve az, a másikat 11 éve ismerem (vele fokozatosan lettünk nagyon jóban az évek alatt, de mára az egyik legjobb barátnőm).

Anyukámék 8 éves koruk óta legjobb barátnők, most konkrétan együtt dolgoznak egy ideje.

Úgyhogy létezik ilyen.

Egyébként a hosszútávú barátság titka, hogy megértsétek, hogy lesznek hullámvölgyek - ha ezeken túl tudtok lépni, akkor “kiálltátok a próbát”, megmarad és meg is erősödik a barátságotok.

2020. jan. 13. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!