Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 30 felett már esélytelen új...

30 felett már esélytelen új barátságokat kialakítani?

Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Én is ismerek olyan embereket, akik kb. 30 éves korukra lettek olyan magabiztosak, hogy nyitottabbak lettek, elkezdtek barátkozni, becsajoztak, nyitottak az élet egyéb dolgai felé is. Szerintem bármilyen életkorban lehet mindegyiket csinálni, elkezdeni.
2019. dec. 31. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem se korfüggő,inkább személyiségfüggő,h ki mennyire nyitott!Én pl imádok utazni,de mivel távoli helyekre csak igen drágán lehet eljutni,és a barátaim mind csórók,ezért mindig egyedül fizetek be csoportos utazásokra,de még sose v olyan,h egyedül kódorogjak,pedig már50éves vagyok,de az tény,h nem egy átlagos 50es:tele vagyok energiával,és tetoválásokkal,ami vagánnyá és magabiztossá tesz,emiatt mindig is sokkal fiatalabb barátaim voltak,a korosztályommal nincs is közös témám!:)
2020. jan. 3. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
31%

Minél idősebb valaki, annál nehezebb kapcsolatokat kialakítani, annál többet kell tudatosan tenni érte.

Fiatalabb korban sok a lehetőség ismerkedni, majd a lehetőségek egyre fogynak. Iskola, család, bulik, karnyújtásnyira az esély új ismeretségekre. Később ez változik.

2020. jan. 4. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem korfüggő, emberfüggő a kapcsolat alakítás.

Igazi barátokat lehet találni hatvan felett is.

Bármennyire hihetetlen.

Ember kell hozzá!

2020. jan. 4. 12:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Ez nem kor kérdése.
2020. jan. 6. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!